czy pod kazdym artykulem redaktor maj musi pokazywac zdjecia ??? te same ?? zrobcie dla niego artykul i niech tam je pokaze :) bo to juz robi sie nudne
Jest wyrok sądu i trzeba go respektować, a to że tobie się to nie podoba nie ma to znaczenia. Wygrał w sądzie czyli miał rację i koniec kropka, a jak go nie lubisz to nie musisz z nim pracować jeśli pracujecie wspólnie.
Proszę CBA by zajęła się SZKOŁAMI PRYWATNYMI {martwe dusze i kupowanie uczniów od innych szkół z POLSKI[ SUBWENCJA OŚWIATOWA wiedzą o tym wszyscy lecz KAŻDY z lokalnych VIP jest umoczony.Proszę prześwietlić majątki właścicieli tych szkół TO JEST DOPIERO PRZEKRĘT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem ciekaw czy poseł Ostrowski weżmie też pod lupę MZGK,i zobaczy ile stracił Miasto Piotrków i udziałowcy w/w spółce,z wypłaty z zysku za 2012r,wskutek działań nieodpowiedzialnych ludzi których oprócz własnych interesów i dochodów nić nie interesuje.Prezydent wie ale jest ubezwłasnowolniony starymi układami,dlatego trzeba mu pomóc!!!
Co sobotę aktualizuję:) Zapraszam.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
nie wierze !! nie chodzi o to ze te zdjecia sa te same tylko o to ze one sie wogule tutaj pokazuja !!
Nie tylko Oxford trzeba wziąć pod lupę, w ogóle oświata to jest państwo w państwie! A co się z poradnią dla dzieci dzieje?!!! dobrych logopedów zwalniają, dzieci nie będą miały teraz gdzie chodzić! A w szkole się nie doprosisz normalnej pomocy!
Jestem absolwentem tej szkoły, czy ktoś wie dlaczego miałem w szkole 10 godzin lekcyjnych zamiast 7. Z góry dziękuję za info.Kto mi odda kasę za prawko, które miałem mieć za darmochę w szkole.Kto nas zrobił w konia.
Pracę w piotrkowskiej oświacie można dostać tylko "po znajomości" a dyrektorem zostać po "bardzo dużej znajomości"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!