Jasne do oczu mych łzy napłynęły. Akcja ze wszech miar słuszna tylko organizatorzy mi nie pasują.
Zróbta strejk, spalta kumitet - jajka, masło, chleb, a wcześniej mięso podrożały niemal w takim samym stosunku jak w roku 1970. A więc reżim znowu gnębi naród. Wita o tym?
A towarzysz prokurator P., który nawet po wprowadzeniu stanu wojennego nie oddał czerwonej legitymacji, wręcz przeciwnie - był członkiem egzekutywy PZPR, teraz jest głównym bojownikiem o praworządność z ramienia nowej, przewodniej siły narodu. Ot, taki chichot historii i pisowska obłuda w jednym.
to znowu te same małolaty co wczesniej chodziły po PT w maskach??
A ja przypominam ohydną zbrodnię narodowca na pierwszym prezydencie Rzeczpospolitej ,oraz szczucie jakie w prasie poszło przed tą zbrodnią od jednego z księży katolickich - Polak napuszczał na Polaka tak jak dzisiaj?- http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22783972,tak-zbudowano-atmosfere-nienawisci-ktora-doprowadzila-do.html
A Ci od Sądów, gdzie? A zapomniałem za komuny to oni wtedy mieli wolność.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!