To dopiero początek rekordowych wydatków!!! No ale podobno stać nas na to wg Pis!!! Zobaczymy jak długo?!!!
Tak więc sam tylko MOPS zatrudnia 116 osób i jest jednym z największych "pracodawców". Rozwój miasta idzie w ...."dobrą" stronę.Tak więc.Osiem tysięcy podpoiecznych MOPS-u na 800 lecie Piotrkowa....na koniec roku 2017r. Dobijemy.
Wnerwia mnie to, że młode, zdrowe byki dostają wszystko na tacy, począwszy od jedzenia, kasy, a na pomocy w opłatach kończąc. Do roboty się nie chce, no bo po co. A reszta pracuje na tych darmozjadów...
Patologia się cieszy a podatnik musi zap....lać na nierobów i pasożytów,,taka oto dobra zmiana!
A z 500+ kupują samochody... ...choć nie mają prawa jazdy!!! Sprawdzi ktoś? Nikt!
Niestety było kiepsko ale od dwóch lat mamy rządy lumpów o dresiarzy w skrócie ci którzy zawsze byli beneficjentami socjalu dorwali się do władzy.Komuna wróciła a co najlepsze ta komuna krzyczy precz z komuną.Kosmos
Jeżeli stać nasze państwo na diety i dodatki dla posłów i na całą rzesze urzędników którzy zarabiają sporo to tymbardziej stać na pomoc dla polskich rodzin. Wszyscy tylko patologia a ile tak naprawę wokół nas jest tej patologi? Widzę że 500+ pomogło wielu normalnym rodzinom choćby po tym ile dzieci uczestniczy w wycieczkach szkolnych ,wcześniej nie wszystkich rodziców było na to stać. Ja widzę poprawę. Dzieci chodzą ładnie ubrane , mają to co ich rówieśnicy i nie czują się gorsze. A odsetek patologi w skali całego kraju jest niewielki.
Rozdawnictwo, Rozdawnictwo ... niektórzy mają w d... pracę i w sumie po co jak dostają kasę. Zlikwidować te Mopsy, od razu w kraju będzie więcej pieniędzy. Kto nie pracuje niech nie je. Mi nikt nie daje kasy. Nigdy od nikogo nic nie dostałem. To samo z urzędami pracy istnieją tylko po to żeby urzedasky miały pracę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!