Ile jadu w tych ludziach.Czy sami kiedykolwiek coś zorganizowali mam bardzo dużo wątpliwości.Ludzie czy w ogóle chodźcie na różne występy do MO KUBA to chyba widzicie pełna sale widowiskowo.jak nie lubicie prezydenta to czepiacie się dyrektora MOK.Jestem pełni uznania jej zaangazowaniu,pracowitościany i
..... co poprzedni dyrektorzy nie mieli nawet namiastki tego tylko cwaniactwo i arogancje.
Malutki ten torcik- myślę, że pewna osoba dała by radę zjeść go w pojedynkę.
Kilkanaście lat temu MOK jeszcze jakoś działał. Teraz MOK kojarzy mi się jedynie z kolesiostwem, tandetą, i przetrwaniem z dnia na dzień.
Odkąd miastem rządzi nauczyciel, a MOKiem przedszkolanka to kultura w tym ośrodku schodzi na psy.
Pan Zbyszek Bujakowski...najlepszy dyrektor MOK-u,pozdrawiam serdecznie Panie Zbyszku.
Byłam wczoraj. Sympatycznie i miło będę wspominać pobyt. Pozdrawiam malkontentów i malkontentki.
Na teatrzyki do MOK-u już nawet przedszkolanki nie chcą zabierać dzieci twierdząc, że to strata czasu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!