A kiedy odcinek od ul. WP do ul. 1 Maja? Od ul. WP do Alei Cmentarnych i od Alei Cmentarnych do ul. Budki wraz z ul. Inżynierską rzeczka Strawa wygląda jak zlewnia ścieków miejskich.
Widac ze wiecej wody zużyto przy budowie tego cos niz plynie tym strumieniem;)
ja tak sobie myślę, że w Urzędzie Miejskim to pracują na mapach ze średniowiecza-wtedy cały Piotrków mieścił się w rejonie Starego Miasta. Czemu nie widać prac /chodniki itp/ w innych rejonach naszego pięknego miasta? Zagadka rozwiązana.
Ciekawe czyje interesy reprezentuje miasto ładując takie pieniądze w stare miasto? Piotrków ma też inne ulice niż Pereca, Garncarska. One też wymagają nakładów np. Słowackiego , Polna ,Szkolna, Daniłowskiego, Wyspiańskiego-wystarczy deszcz i chodniki zamieniają się w ogromne kałuże. Zapraszamy urzędników z urzędu miasta. Może warto zająć się remontem szkół np II albo III liceum. Czemu 80 % inwestycji wykonuje się w obszarze Starówki?
Jeśli tam ktoś wpadnie np. dziecko nie ma szansy się wydostać ! To jest bubel
rzeczka ma ładne koryto teraz. Tylko kamienice zostały dziadowskie :D
"Bulwarów nad Strawą" ludzie gdzie ja mieszkam, co za tempe dzidy magistrackie.. moze jeszcze pola elizejskie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!