No a już myslalem że nic dzisiaj o tym nie napiszecie . Bylo wiekie HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRA przed pokazem a tu mały "artykulik" :(A jak film zostal przyjety przez piotrkowską publicznosc ? ciekawi pewnie nie tylko mnie ;)
A Agnieszki Holland też nie mogę się dopatrzeć. Tutaj na tych zdjęciach widzę Bosaka i jakiegoś starszego pana z mikrofonem. O co chodzi?
Polecam obejrzenie wspaniałego filmu.Warto.Cisza na koniec na sali mówi sama o naszych przeżyciach związanych z z tym filmem.Pani Agnieszko i reszto ekipy kłaniam się nisko.
A chrapania nie było słychać?
A tak serio, gratuluję p. Agnieszce wspaniałego filmu i życzę Oscara.
Witam byłam wczoraj na premierze i spotkaniu. Było super! Film bardzo mi sie podobał i chetnie zobacze drugi raz. Piotrków jak zwykle zagrał wspaniale. Wiecej takich spotkan i imprez w Piotrkowie:)))
http://wiadomosci.wp.pl/title,Polityczne-zabojstwo-czy-samobojstwo-Wypadl-z-okna,wid,14125390,wiadomosc.html
Niewyjaśniona śmierć, inwigilacja: działacza PZPR, lekarza, kapitana wojska - ojca Agnieszki Hilland. Na mogile brak krzyża.
A jakie są opinie o filmie pracowników ePiotrków? (chyba i wy zostaliscie zaproszeni na premiere)
Premiera filmu z udziałem wybitnej reżyserki i części ekipy to jak na Piotrków ogromne wydarzenie Film zbierający dobre recenzje, pretendujący do nominacji do Oskara, a temat w lokalnym dzienniku potraktowany po macoszemu Czy dziennikarz był na premierze? Może należało dokładniej napisać o spotkaniu z reżyserką, co opowiadała o realizacji filmu, o współpracy z ekipą, o trudnościach... Anegdoty z pewnością zainteresowałyby większość czytelników nieobecnych na premierze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!