Jeśli jesteś funkcjonariuszem policji to wiesz ,że podawanie kryptonimu dyżurnego jest karane,chyba ,że jesteś zwykłym trolem,co słucha pasma policyjnego na skanerze.
Myślałem, że policja zaszaleje i wystawi na licytację np. kolację ze śniadaniem z najatrakcyjniejszą policjantką (chyba mają jakieś atrakcyjne?)... Komendant by zwycięzcy przed kolacją powiedział "Róbta co chceta!", świeżo dobrana para by komendantowi odpowiedziała "No to siema!"... Owsiakowi by szczęka z wrażenia opadła na taką ofiarność i zaangażowanie piotrkowskiej policji...
A tu można licytować przejazd jakąś łódką i pstrykanie radarem... Eeeeee, lipa...
;)
P.S. A tak serio, to policja powinna sobie darować angażowanie się w takie akcje. Trochę to niepoważne.
Właściwie, to dlaczego obśmiewacie jakąś propozycję? Dają pod młotek, co mają. Ja, na przykład, za parę lat,wystawię oryginały pism, sygnowane przez pana Włodarczyka. Za parę lat. Którego dzieciaki (o ile przeżyją),będą już dorosłe na tyle, żeby zrozumieć, co tatunio czynił pod przyjacielstwem Chojniaka.
A może ten napis co się spier.... z budynku naszej komendy i dobrze że przypadkowej osobie głowy nie ucięło.
dwa napisy.
Ja radzę zapoznać się z poniższym tekstem i pomyśleć: http://3obieg.pl/zloty-melon-czy-zlote-jaja
Czy w Policji są sami "myślacy inaczej"?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!