Niestety, Twoja "szczerość" jej nie pomoże...
Po co nam obowiązkowa edukacja? Przecież dla przeciętnego Polaka jest ona niepotrzebną stratą czasu, co widać również na tym portalu. Wystarczy zrobić kilkudniowe kursy czytania (lub składania liter) i liczenia do 10 (dla kasjerek - poziom rozszerzony: liczenie do 100, aby umiały grosze policzyć). Szkoły sprywatyzować, wówczas mogłyby tam chodzić snoby, które chcą się uczyć. Wszycy byliby zadowoleni: i społeczeństwo, które mogłoby przeznaczać czas na ważniejsze sprawy (chlanie, ćpanie, pie...nie się po kątach, kradzież, lanie się po pyskach itp), i państwo, które miałoby głupich (przez to wiernych) wyborców, i nauczyciele, którzy mogliby zarabiać tyle, ile chcą i mogliby realizować się zawodowo. Po co nam edukacja??
Myśliciel, myśliciel ...
Człowieku, masz jakiś kompleks ???
Chcesz ten kompleks zagłuszyć uniżając osoby wykonujące zawód inny niż nauczyciel? Nie każdy dostał od życia szansę, aby zostać nauczycielem.
Co masz do ekspedientki ??? Praca jak każda inna.
Myślicielu, widać, że w dzieciństwie nie czytałeś bajkę Igora Sikiryckiego pt. "Kto ważniejszy". Gdybyś przeczytał, byłbyś mądrzejszym człowiekiem.
A może czytałeś, tylko nie zrozumiałeś?
A może tak przenieść SP11 do Gim2 i utworzyć zespół szkol, a IV LO przenieść do budynku po SP11??? myślę że byłoby to z kozyscia dla obu szkol
Człowieku, naucz się czytać ze zrozumieniem lub wróć do szkoły! To była ironia do wypowiedzi o wysokich emeryturach nauczycieli. Spróbuj przeżyć za taką emeryturę.
Ponadto łatwo jest krytykować wszystko i wszystkich będą c anonimowym. Proszę cię kolejny raz - zarejestruj się i wyślij do mnie PW, to podyskutujemy, trudno zniżę się do twojego poziomu.
Człowieku, proszę bez osobistych wycieczek! Co do podkreślenia powinno być: nie czytałeś bajki...
"Słowa człowieka jasno ukazują, jakie jest jego życie". Lucjusz Anneusz Seneka.
Oj, myśliciel, myśliciel ...
Myśliciel nie daje się tak łatwo prowokować, a tu proszę - kolejny raz i bombka !
Twierdzisz, że jestem anonimowy, a ja tylko uważam, że nie muszę podawać adresu każdemu, kto chce sobie pobulgotać.
W publicznej dyskusji mamy czepiać się problemów, nie ludzi.
Krytykując np. K.Chojniaka nie mam ochoty wysłać go za góry Uralu. Marzę za to, żeby działał bardziej racjonalnie i nie traktował - jak to się zdarza - ludzi jak idiotów.
To samo dotyczy działań członków SLD, ZNP, PiSu, PO i paru innych partyjek.
Sarkazm, kpina, żart (nawet dobry, tak jak awatar, którym się posługujesz)też musi mieć jakąś granicę. Z małpy mamy się śmiać, nie zaś przejmować jej zwyczaje.
Ale to niemożliwe - on inaczej nie umie, nie chce (niepotrzebne skreślić).
Kochana miłośniczko belfrów! Proszę nie wkładać w moje usta (tfuj!) nie moich cytatów. To napisał Klient Kauflandu, nie ja!!
Przepraszam
np na nowych doradców
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!