Na szeryfa, jak piszecie, to on niespecjalnie mi wygląda. Raczej taki dobry wojak Szwejk.
Oj będzie miał pełne ręce roboty jak się wypłaty 500+ zaczną. "Dziecko jest dziecko. Wypić zawsze można" :)
Czy do Moszczenicy może wrócić posterunek policji? Pobicia, narkotyki, włamania to ostatnio tu norma! A policja nic!
panie komendancie bardzo prosze o kontrole kostromska sikorskiego w soboty nie moge spokojnie wyjechac z ulicy iwaszkiewicza zero widoku przez panow co zatrzymuja samochody
to ze zastepca interesuje sie bieganie ma zone i dziecko to jakis rarytas? a jakby nie biegal niemial zony i dziecka to co . tez mi argumenty... do roboty a nie. cv mi tu namazali
Żeby nie było tak jak w stadninie koni po wymianie dyrekcji bo biada nam, kiedy kolejna wymiana bo to jest pewne jak w banku.
Ale czego uczą w tej Wyższej Szkoły Umiejętności Społecznych? Umiejętności gotowania na gazie? Boże, patrzysz i nie grzmisz...
~h (Gość)- a co wspólnego z pracą ma bieganie, żona i dziecko, Raczej to powód do dumy a nie ZŁOŚLIWOŚCI! Nie każdy może to mieć szczególnie biegać - leżeć każdy może ale biegać nie!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!