Czyli jak raz tuż przed wyborami. Co ciekawe, identyczne terminy zakończenia prac przewidziano dla:
- remontowanej ul. Zamkowej,
- remontowanej ul. Zalesickiej (ale nie całej, tylko 820 metrów) - raczej nie zdążą, chyba, że będą pracować na 2 zmiany, w soboty i niedziele,
- remontowanego mostu na ul. Wolborskiej:
W tym ostatnim przypadku nawet gimnazjalista zorientuje się, że jest to niemożliwe, a w nadchodzących wyborach nieudacznik Chojniak popłynie jak wody Wierzejki wezbrane po ostatnich opadach.
Hmmm przez wakacje hala stała pusta. Kurcze czy nie można by trochę myśleć, przecież to nie boli.
Co do Chojniaka to po prostu takiego nieudacznika to miasto jeszcze nie widziało. Niestety mój głos chyba jednak będę musiał przekazać właśnie temu nieudacznikowi. Jeżeli do władzy dojedzie pewien lekarz to ja się wyprowadzam. Z dwojga złego wolę zło obecne.
na mecze Piotrcovii chodzą takie tłumy, że pewnie połowa trybun w zsp 4 będzie pusta:(
No tak,dach przecieka - trzeba już robić przetarg(czyli kto da więcej w łapę władzy).Czy w tym kraju władze potrafią zrobić coś bez przetargu?
A czemu jemu?Nie idz wogóle i po sprawie.
Ależ wcale nie musisz wybierać zła obecnego, jak mniemam, masz na myśli w tym przypadku, tzw. mniejsze zło.
A. Możesz zachować się jak świadomy obywatel, czyli wziąć udział w wyborach, ale oddając głos nieważny, skreślając np. wszystkie kandydatury.
Swój udział, znajdujący jednak odbicie we frekwencji, a świadczący o aktywności społeczeństwa, zaznaczysz jednak w ten sposób.
B. Ostatecznie możesz zachować się biernie i po prostu nie wziąć udziału w głosowaniu.
Mniej. 066 ddc
mój osobisty wybór będzie z dwojga:
- bardzo duże zło - lekarz
- duże zło - obecnie panujący.
Uważam, że wybór lekarza to totalne przegięcie(a niestety wiem jak zdobywał głosy na radnego)więc obawiam się, że ma szanse.
Tak więc wolę oddać głos aby nie dać upaść jeszcze bardziej temu miastu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!