teatr dla sceny, kino dla filmu, sklep do zakupów a biblioteka dla książki. I proszę nie zmieniajcie tego, tak jest lepiej. A przede wszystkim nie macie ku temu warunków
A czy biblioteka jest instytucją, gdzie trzeba śpiewać, tańczyć i wyszywać.... ? Ja tam idę po książkę i się wyciszyć, bo w domu nie ma gdzie. A tam ciągle jakieś zajęcia i ciągły ruch. Nie chcę takiej biblioteki.
Czas już skończyć z tymi żałosnymi imprezami, które bardzo często nie wiążą się z charakterem tej placówki. Należy postawić na jakość a nie na ilość i nie robić imprez żeby przypodobać się władzy. Czy mam rozumieć, że skoro jest tak wspaniale, to już nie jest potrzebny nowy lokal dla biblioteki?
Wszystko jest teraz demokratyczne, magiczne i kreatywne. A tak naprawdę Piotrków to jedna wielka MASAKRA. Kocham ten WYRAZ. Może to właśnie był ten WYRAZ?!
Oj, 97-300! Znowu zjadłeś przecinek. Powinien być po wyrazie "bibliotece".
Przecież to epiotrkowski pajac :)))
Bardzo być może. ;) http://www.epiotrkow.pl/forum/hyde-park,Cmentaz-Komunalny,690
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!