metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kierowca ~kierowca (Gość)24.01.2011 09:35

och... jaka szkoda,a takie fajne kolorowe zdjęcia robił :-) mam nawet jedno takie w albumie...

00

ilidan ilidanranga24.01.2011 10:08

ale straz miejska to dobrzy partyzanci nikt tak sie z tym radarem niechowal jak oni

00

klet ~klet (Gość)24.01.2011 10:24

Polecam ten materiał wideo:

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)24.01.2011 13:08

No, chyba się popłaczę. Co za strata, jaki żal! Straż miejska bez fotoradaru... To jak my teraz będziemy żyć?

00

Aleksandra ~Aleksandra (Gość)24.01.2011 13:19

Jestem za pociągnięciem do odpowiedzialności polityków z niedotrzymanych obietnic. 4 lata temu PO obiecywało drugą Irlandię, nowe drogi, obniżki podatków, likwidację kolejek do przychodni. Nie tylko nic nie poprawili gospodarki, ale wprowadzili chaos, wzajemną nienawiść nawet w takich sprawach, które powinny nas łączyć.

00

szczawik szczawikranga24.01.2011 13:32

polecam cala serie..

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)24.01.2011 13:44

"Aleksandra" napisał(a):
Jestem za pociągnięciem do odpowiedzialności polityków z niedotrzymanych obietnic.

Taaak? Być to ty sobie możesz.
Jak dotąd, to politycy cię ciągną, pociągają, wciągają, dociągają, zaciągają, odciągają, rozciągają, ściągają i naciągają.
Poczekaj jeszcze trochę, a pociągną oni cię tak, że aż oczy ze zdziwienia zrobią ci się takie wielkie i takie okrągłe, jak te stare monety pięciozłotowe. Te z rybakiem trzymającym sieć.
http://tnij.org/j3gz

00

sas ~sas (Gość)24.01.2011 14:36

straż BIZNESOWO-miejska

00

klet ~klet (Gość)24.01.2011 15:38

"Aleksandra" napisał(a):
Jestem za pociągnięciem do odpowiedzialności polityków z niedotrzymanych obietnic. 4 lata temu PO obiecywało drugą Irlandię, nowe drogi, obniżki podatków, likwidację kolejek do przychodni. Nie tylko nic nie poprawili gospodarki, ale wprowadzili chaos, wzajemną nienawiść nawet w takich sprawach, które powinny nas łączyć.

Obiecało i obiecała przecież chyba lepiej żyć w Szwajcarii i Szwecji jak w Irlandii prawda !?

00

broda ~broda (Gość)24.01.2011 16:50

Cytuję:
Cała idea pomiaru kontroli prędkości ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa w ruchu drogowym.

Z tą wypowiedzią można polemizować - proponuje producentom samochodów wlepiać mandaty za dopuszczanie do ruchu zbyt szybkich pojazdów a producentom noży, że produkują narzędzia zbrodni.
Dziwne że straż miejska nie reaguje w ten sam sposób w przypadku rozbojów czy innych wykroczeń. Ale życie jest niestety inne: dzwonisz do straży - to sprawa policji, dzwonisz na policję - to sprawa straży.
Najprostszą rzeczą jest postawienie fotoradaru i wysłanie zdjęcia, czysta robota, bez dyskusji.

Komentarz był edytowany przez autora: 24.01.2011 16:51

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat