Nie jestem zwolennikiem obecnego prezydenta, ale zgadzam się z piszącymi ten list. Takiej nagonki, szyderstwa i łgarstwa jeszcze nie widziałem.
Pan Lech Kaczyński nie jest moim politycznym faworytem, gdyż jest socjalistą w wydaniu piłsudczykowskim. Był i jest popierany przez P. i S. (Populizm i Socjalizm).Jednak cieszę się, że wreszcie ktoś w Polsce oficjalnie wystąpił w obronie Osoby i Urzędu Prezydenta R.P. I dobrze, że nastapiło to z Piotrkowa, z miasta Tradycji Parlamentu i Prawa. Ten fakt powinien być szczególnie w mediach nagłośniony! Ślepe ataki, na zasadzie przywalić, aby przywalić na Prezydenta Polski Pana Lecha Kaczyńskiego odbiją się ciężką czkawką na przyszłych kandydatach na Prezydenta i Osobach, które zostaną Najwyższym i Najważniejszym Urzędnikiem naszej Ojczyzny, naszego kraju. Odbiją się na Donaldzie Tusku, o ile będzie kandydował i o ile zostanie Prezydentem. To co robią posłowie P.O.(Populizm Oligarchia), szczególnie panowie posłowie Niesiołowski i Palikot, pisząc językiem sportowych komentatorów jest strzelaniem samobójczych bramek. Jestem zaskoczony, że do tej pory żaden prokurator i sędzia nie zajął się oficjalnie i energicznie atakami na było nie było G Ł O W Ę P A Ń S T W A POLSKIEGO?! Rozumiem krytykę, satyryczne żart, ale to co się dzieje, to nie było podobnych wydarzeń związanych z osobami byłych Prezydentów R.P. Panów: Wałęsy(głosowałem i tego żałuję!) i Kwaśniewskim(dwukrotnie nie głosowałem i tego nie żałuję!!). Szczególnie ten drugi był bardzo hołubiny i oszczędzany przez tak media jak i satyryków oraz polityków, nawet opozycyjnych. Ciekawe dlaczego się tak działo i dzieje? Kto tym wszystkim kieruje i jaki ma cel, kto koordynuje i planuje te ataki? Ludzie więcej szacunku do drugiego człowieka, do siebie samych i do własnego Państwa!!!!
Na szęście ja na tego gościa nie głosowałem, to i mnie nikt nie obraża, a skoro to robią to mu sie najwyraźniej należy.
W.P. "gulu"! Mylisz się! Na szczęście ja również na niego nie głosowałem! Ale.... Plując na Kaczyńskiego Lecha plujesz i inni razem z Tobą, na Polskę, na innych Rodaków, być może rodzinę czy przyjaciół albo sąsiadów, którzy głosowali na Niego i dali Mu swe zaufanie, plujesz na Majestat Polski, o ile wiesz co to znaczy? Czy tak samo plułeś na byłego obecnie Prezydenta R.P. Kwaśniewskiego "chorego na golenie" nad grobami w Katyniu? Trochę myślenia i patrzenia w dal, a nie na czubek własnego nosa. Czytaj ze zrozumieniem, o ile jesteś w stanie zrozumieć co jest Racją Stanu Polski. Jak sami nie szanujemy naszych władz, to obcy tym bardziej nie będą szanować Polski, nas i naszych władz i przedstawicieli.
Ja na niego nie głosowałem. I wcale nie pluję na Polskę, a ci co dali u swoje zaufanie powoli tego żałują ( widać po kiepskich notowaniach Prezydenta). Czy krytykując Prezydenta, obrażam Polskę, polaków??? Bzdura!!! Mam nadzieję że to pierwsza i ostatnia kadencja Pana Lecha Kaczyńskiego.... No, ale z drugiej strony to kogo polacy mogą teraz wybrać na Prezydenta????
Nic dodać, nic ująć!
Jestem członkiem Solidarnosci i nie mam zamiaru bronic Prezydenta Lecha Kaczyńskiego , poniewaz On i jego kancelaria sami sie kompromitują.A Solidarność, panie przewodniczacy to nie jest PiS , to jest , a przynajmniej powinien być związek zawodowy powołany do obrony praw pracowniczych , a nie politykierstwa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!