metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)23.09.2010 11:53

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
nawet sięgnąłem do tekstów

dzięki Włostowic - chciałem podać link ale nie mogłem znaleźć.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)23.09.2010 11:55

"Sarumanbialy" napisał(a):
Oj tam oj tam.

To bardzo nie dobrze, że polity kradnie:]

00

Lola ~Lola (Gość)23.09.2010 11:57

"Marcin-Majewski" napisał(a):
Ale tak na marginesie to Lewica chyba nie ogranicza się do samego lotniska. Przed chwilą zwróciłem uwagę na krawat jaki ma Pan radny Dziemdziora - czyżby poseł Ostrowski planował utworzenie bazy dla lotów w kosmos?

Panie Marcinie, specjalistami od kosmologii są właśnie obecne władze :) Począwszy od astronomicznych cen za niektóre przedsięwzięcia, przez pozagalaktyczną bezradność aż po inicjatywy z kosmosu.
A rzeczywistość rzeczywistością...

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)23.09.2010 12:00

Właśnie, nawet sięgnąłem do tekstów i mam przed sobą pomysły na ożywienie piotrkowskiego lotniska, jota w jotę takie same, jakie w tej chwili przedstawia - w ramach kampanii wyborczej pod roboczym hasłem "Ratuj się, kto może" - miejscowa lewica, ale na litość boską - one przecież wyartykułowane zostały przez nowego dyrektora Aeroklubu Ziemi Piotrkowskiej, Jarosława Cempela!!!

Pewnie Poseł rozmawiał z Dyrektorem i ten przedstawił Art-turowi swoje plany.A Art-tur postanowił te plany przypomnieć. Jak to plany dyrektora to znaczy, że konkretne.Może to początek samorządowego biura Art-tur( Tanie loty nad miastem dla mieszkańców - ja się piszę).

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)23.09.2010 12:03

polity kradnie:]

Nie przeginaj stary. Administrator forum powinien reagować na takie zarzuty!!!!!!!!!!!!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.09.2010 12:03

"antykibic" napisał(a):
Uwaga, uwaga zrzut kiełbasy wyborczej!!!
Ta lewica to jacyś malkontenc,i coś dostrzegają, ale z inwencją co do pomysłów krucho. Panie pośle Ostrowski odlatujemy do lamusa...

STREFA ZRZUTU kilogramowej paczki wyborczej o składzie:
1. Salceson (ale ozorkowy!) - 25 dag
2. Czarne (ale z widocznymi kawałeczkami słoniny!) - 25 dag
3. Kiszka wątrobiana (ale w naturalnym flaku!) - 25 dag
4. Kaszanka (ale z niemałymi kawałeczkami wątroby!) - 25 dag
Nasi Drodzy Wyborcy!
Serdecznie przepraszamy za brak tym razem wyborczej kiełbasy, ale wiecie, rozumiecie...
Wielce Szanowni Obywatele!
Zrzut nastąpi niebawem, prosimy wyglądać nieba.
Miłe Panie i Dostojni Panowie!
Przygotowania do zrzutu idą pełną parą!
a/ maszyna gotowa do poderwania,
b/ piloci - aczkolwiek, jak widać, niechętnie - ale jednak mozolnie szlifują za sterami swe umiejętności!
http://tiny.pl/hrwv9
(zdjęcie z "Dziennika Łódzkiego", fot. D. Śmigielski)

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.09.2010 12:09

polity kradnie:]
Nie przeginaj stary. Administrator forum powinien reagować na takie zarzuty!!!!!!!!!!!!

Ale - zarzuty?
Czy zrzuty albo... odrzuty (od odrzutowca, oczywiście)?

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)23.09.2010 12:10

Administrator forum powinien reagować na takie zarzuty!!!!!!!!!!!!

To są fakty - proszę skonfrontować ten artykuł z linkiem przesłanym przez Włostowica

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)23.09.2010 12:12

Wielce Szanowni Obywatele!
Zrzut nastąpi niebawem, prosimy wyglądać nieba.

Pietryna od tych Twoich post-ów kiszki marsza grają. PiS,PO,RiG,Prawica Razem,PSL i inni prowadzą niemą kampanię wyborczą, tylko Lewica składa propozycje programowe ( można się z nimi nie zgadzać).Jak się czepiać to niemotów( nielotów) z innych formacji.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)23.09.2010 12:12

przypomnieć.

Przypomnieć? A w którym miejscu swojej wypowiedzi Pan poseł mówił, że z tymi pomysłami zapoznał go dyrektor lotniska?
Bardzo piękny chwyt - projekty zrealizuje dyrekcja, Lewica nie przyłoży do tego ręki, ale później odtrąbi sukces mówiąc przy okazji następnych wyborów, ze to był jej pomysł

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat