A jak wam poszło na IO w Rio? hmmm chyba ogladaliscie je tylko przed tv. Ale zaraz teraz jest paraolimpiada może tam uda wam się chociaż zakwalifikować i dzięki temu będziecie się szczycić ze braliście udział w IO!!!
zakwestionować «podać w wątpliwość prawdziwość, słuszność lub jakość czegoś»
A ja spotkałem na cmentarzu P czeska kwiecinskiego 4krotnego olimpicayka duma zapasow wychowanek kiertuszyna
Skąd w niektórych ludziach tyle jadu ,frustracji i zawiści ? Nie potraficie zakwestionować udanego startu zapaśników AKS w Mistrzostwach Polski to opluwacie tę dyscyplinę pisząc o Olimpiadzie. Nikt ze środowiska zapaśniczego nie kwestionuje że Olimpiada dla klasyków a właściwie kwalifikacje do niej były nieudane. Taki jest sport a na porażkę złożyło się wiele czynników. Proszę o wskazanie potencjalnych reprezentantów kraju z innych dyscyplin sportu z P.T. na najbliższą Olimpiadę w Tokio , bo już dziś rozpoczęły się przygotowania do niej .Chętnie będę kibicował i życzył jej kwalifikacji olimpijskiej. A pisanie o paraolimpiadzie w takim kontekście to obrażanie tych skrzywdzonych przez los ludzi którzy z godnością reprezentują nasz kraj w Rio. Przykre że Pan redaktor umożliwia zamieszczanie tak wyjątkowo podłych i szyderczych komentarzy nie mających żadnego związku z opublikowanym artykułem.
A na Olimpiadę nikt z polskich klasyków nie pojechał. Jak wypowiedział się jeden z decydentów -polskie zapasy w klasycznym sięgnęły dna-i taka jest smutna prawda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!