A ja proponuję by ktoś się zainteresował się ulicą Spacerową.Miasto wydaje pozwolenia na punkty handlowe (nawet rodzinne)nie dbając o miejsca parkingowe.Dlaczego dopuszcza się do wjazd u na prywatny teren jak i wyjazd na parking miejski przez co stwarza się zagrożenie dla aut poruszających się po parkingu.
Brak wykształcenia kierunkowego.
Kompromitujące braki w wykształceniu ogólnym.
Skrajny nieprofesjonalizm.
Rażąca amatorszczyzna.
Złamanie wszelkich reguł dziennikarstwa.
Ale za to EGO wielkości Himalajów.
ten łowca to niech zajmie się tymi z komendy, bo odkąd zamknęli im parking na tesco to parkują po osiedlach dookoła, a tam za niedługo może zjawić się duszek ryska i wtedy będzie się działo, już w jednym mieście pisali o dziwnym miejscu w którym samo powietrze z kół schodzi...
A ja przepraszam, że nie na temat, ale dzisiaj jechałam do pracy "jedynką" - takiego klamota jak żyję jeszcze nigdy nie widziałam. Nie mówię już o hałasie, który zdecydowanie przekraczał normy bezpieczeństwa, jeszcze do tej pory mi dzwoni w uszach. Niech ktoś wreszcie się weźmie za te MZK-i.
Te Rysek zastanów się gdzie mają parkować pracujacy w budynku UM czy KMP, i nie STRASZ.ponadto jakby Ci łowca cyknal kilka zdjęć to byś nie popierał jego zachowania.
Dziennikarstwo to obiektywne opowiadanie o otaczającym nas świecie za pomocą faktów. To pokazywanie różnych kontekstów, tłumaczenie punktów widzenia. Dziennikarstwem nie jest ocena postaw ludzkich i dawanie dobrych rad - tym zajmuje się beletrystyka. Portal GT to miejsce, w którym obraża się na różne sposoby ludzi z Piotrkowa. Niby-redaktor ma się za szczwanego lisa i przedstawiciela 4-tej władzy pełną gębą. Wydaje się biedakowi, że manipuluje z dobrym skutkiem, a tylko wzbudza litość. Nie jest autorytetem ten, co zorientował się, że nic w życiu nie osiągnął i nagle postanowił zaistnieć za wszelką cenę. Działania tego smutnego pseudospryciarza podobają się podobnym jemu frustratom, a realnie są doskonałym czynnikiem jednoczącym. Nikt normalny z GT nie sympatyzuje, a raczej chór Piotrkowian buczy i tupie.
Obciążać go kosztami, nie po to człowiek płaci te chore podatki, żeby były wyrzucane w bloto, bo jakiś wariat bawi się kosztem społeczeństwa. Nie ma później kasy na ratowanie chorych dzieci i rodzice musza zbierać kasę na własna rękę, drogi jak ser szwajcarski dziurawe, a tu sponsoring zabaw osoby opetanej nienawiścią. W kaftan typa i do leczenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!