Pokaz mi ich!Opsz siebie do czego doszedłeś?Co masz czym sie zajmujesz?
Skąd wiesz jaki jest mój statut i co od państwa wymagam.
Wspominać dobrze wspominam wyjeżdzać nie muszę :)))Jeśli w Twoich oczach rozkradziona Polska brak pracy wszędzie afery głodne dzieciaki jedzące szczaw i mirabelki jest Twoją Polską to współczuję!Pozdrawiam serdecznie
Proszę bardzo:
1. Amica.
2. Autosan.
3. hmmm, może Belstar?
?! Co za bzdura. Podziemne polskie organizacje nie zabijały ludzi którzy nikomu krzywdy nie robili. Jasno określały z jakimi instytucjami i z jakimi zachowaniami wśród narodu walczą. Nie można wykluczyć oczywiście jakichś wyjątków, osobistych porachunków czy po prostu pomyłek. Jak to w okupowanym kraju! Opisana w artykule pozycja jest o niepodległościowej konspiracji na naszych ziemiach, a nie o "niektórych Polakach". To naszym sąsiadom zarówno jednym jak i drugim zależy na rozmyciu odpowiedzialności za okrucieństwa które dostarczyli Polakom. A My, ogłupiani kłamliwymi informacjami, współczujący wszystkim tylko nie sobie, zaczynamy wierzyć w ten nonsens! Dlatego takie tytuły są jak najbardziej potrzebne, poparte nowo zdobytymi informacjami i dokumentami.
Nie mogę, chyba żarty sobie robisz. "może politycznie zależnym od ZSRR"?!. Owszem, uznawane przez cały świat, tak samo jak cały cywilizowany świat odwrócił się od bohatersko walczącej Polski we wrześniu '39 roku.
Walczące podziemie powstało w odwecie na okrucieństwo okupanta oraz jego sługusów, nie na odwrót. A jak nazwiesz legalne mordowanie wrześniowych bohaterów, albo zbuntowanych nieletnich wbijanie im drzazg pod paznokcie, polewanie wrzątkiem, bicie na śmierć gdy nie chcieli wyjawić nazwisk swych kolegów? I wszystko zgodnie z prawem! I jak nazwiesz człowieka który broni takiego systemu? Tzn. jakbyś sam siebie nazwał?
Brawo! Hasło jak z plakatu powojennego. Heh, takie same argumenty padały przed '89,
O jej, nie wiedziałem, że jesteś taki wrażliwy. Wybacz, cool menie ale nie będę okazywać sympatii komuś, kto atakuje moje poglądy i uczucia. To byłaby hipokryzja. A szacunek mam dla ludzi honoru, ludzi myślących, niegodzących się ze złą rzeczywistością. I sam nie godzę się i reaguję na głupotę ludzką i wygłaszane idiotyczne poglądy.
Panie Pawle gratuluję, dobra robota.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!