Każdy ma swój pojazd rower motor auto WSZYSTKO PRZESZKADZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy podczas parady motocykliści będą tak jak w zeszłym roku bawić się w szeryfów i bezprawnie blokować skrzyżowania?
niestety ale mnie też drażnią motocykliści. Hałasują koszmarnie przedziurawionymi tłumikami , wyją wysokoobrotowymi silnikami, Mieszkam na oś. Słowackiego i widzę a właściwie to słyszę jak szaleją na ul. Slowackiego i obwodnicy do Modrzewskiego. Czasem normalnie mam ochotę strzelić w pysk jednego i drugiego za ten hałas, Nie słychac telewizora , radia , dzieci budza sie i placzą.Nie pojada na autostradę tymi swoimi motorami tylko wkurzają ludzi w mieście,jeszcze teraz będą terror wprowadzać w sobotę to sezon się baranom zaczyna.Ludzie was nie lubią , dociera to do waszych blaszanych łbów?
No cóż, wydaje mi się, że mieszkając w mieście a nie na odludziu trzeba być przygotowanym na różne hałasy (samochody, motocykle, koparka, szlifiarka, trzepanie dywanów, młot pneumatyczny pod blokiem obok, alarm w samochodzie, krzyk itd.) Oczywiście w każdej grupie społecznej znajdzie się idiota ale motocykliści to szalenie pozytywne osoby z pasją. LwG!
No, ale ktoś na to pozwala, odbędzie się poświęcenie motocykli - a jakże. Skoro władza państwowa i duchowa pozwala na taki spęd to otrzymuje się namaszczenie władz do popisywania się rykiem, wrzaskiem, brakiem poszanowania przepisów pod pretekstem "dobrej zabawy". Przecież mogliby zrobić to samo we własnym gronie, z dala od siedzib ludzkich - ale wtedy kto usłyszałby ten wrzask "Tych wspaniałych mężczyzn w swych ryczących maszynach".
Śmieszy mnie tylko, że nazywacie siebie kierowcami :)Poza tym nie jeździmy po to, żeby Was denerwować (to tylko miły dodatek;), jeździmy bo po 1 to kochamy a po 2 ciężko Was nie wyprzedzać, motocyklem czy też autem- większość z Was przyklei sobie rybkę czy trójkącik, że wiezie Kasię czy Srasię w aucie i myślicie, że macie prawo ruszać ze świateł pół godziny, wymuszać pierwszeństwo i toczyć się 40 ;) Polecam znaleźć sobie jakąś pasję, może zrozumiecie o co chodzi w miłości do motocykli :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!