Straszne są te komentarze. Chyba powtarzane od lat bez potwierdzenia w praktyce. Ja wysyłam listy/paczki, odbieram i wszystko działa sprawnie... Gdyby tak nie było to Poczta dawno by upadła w dobie kurierów, paczkomatów i innych...
Każda praca na swój sposób jest ciężka.My sprzątaczki też będziemy strajkować i domagać się podwyżek.Jak wszyscy to wszyscy.
Listonosze którzy paczek nie noszą tylko co najwyżej awiza jak mają chęć i wenę i jeszcze podwyżki jaka praca taka płaca
Ciekawe kiedy załoga (fizyczni) piotrkowskiego Zametu masowo zachoruje bo pensje w stosunku do wykonywanej roboty to jakaś kpina! W Biedronce więcej już zarabiają niż wielu ludzi w tym syfie i to naprawdę nie jest żart!
Powinni im obniżyć pensję a nie podwyższać. Piotrkowscy listonosze nie szanują swojej pracy. Notoryczne awizacje bez dzwonienia do mieszkania itp. Już nawet byłem u naczelnika ale zamiótł temat pod dywan. Banda decydentów.
Skoro już wiedzą, że pójdą na l4 to jest to po prostu przekręt. Listonoszy skontrolować - ZUS niech się tym zajmie i pogoni oszustów. Plus ścigać lekarzy, którzy fałszywe l4 wydają. A jak ktoś niżej napisał - niech listami i paczkami zajmuje się inna firma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!