Skoro już wiedzą, że pójdą na l4 to jest to po prostu przekręt. Listonoszy skontrolować - ZUS niech się tym zajmie i pogoni oszustów. Plus ścigać lekarzy, którzy fałszywe l4 wydają. A jak ktoś niżej napisał - niech listami i paczkami zajmuje się inna firma.
Powinni im obniżyć pensję a nie podwyższać. Piotrkowscy listonosze nie szanują swojej pracy. Notoryczne awizacje bez dzwonienia do mieszkania itp. Już nawet byłem u naczelnika ale zamiótł temat pod dywan. Banda decydentów.
Ciekawe kiedy załoga (fizyczni) piotrkowskiego Zametu masowo zachoruje bo pensje w stosunku do wykonywanej roboty to jakaś kpina! W Biedronce więcej już zarabiają niż wielu ludzi w tym syfie i to naprawdę nie jest żart!
Listonosze którzy paczek nie noszą tylko co najwyżej awiza jak mają chęć i wenę i jeszcze podwyżki jaka praca taka płaca
Każda praca na swój sposób jest ciężka.My sprzątaczki też będziemy strajkować i domagać się podwyżek.Jak wszyscy to wszyscy.
Straszne są te komentarze. Chyba powtarzane od lat bez potwierdzenia w praktyce. Ja wysyłam listy/paczki, odbieram i wszystko działa sprawnie... Gdyby tak nie było to Poczta dawno by upadła w dobie kurierów, paczkomatów i innych...
do mnie list polecony szedł 10 dni, jeszcze musiałam odebrac z poczty, bo przeciez listonosz nie miał ochoty dostarczyć listu- na stronie internetowej było, że awizacja- a ja specjalnie napisałam adres do pracy-i w firmie zawsze ktoś jest -PORAZKA
Za ich ceny i szybkość w działaniu powinien ich InPost wygryźć całkowicie z rynku. Podobnie jak Uber napluł w twarz taksówkarzom
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!