Czytam Wasze komentarze nie pierwszy zresztą raz i dochodze do wniosku, że są tu tacy, którym nic nie pasuje, co nie byłoby relacjonowane to źle, najlepiej obsmiac, wyszydzić. Co niektórym to demokracja z anarchią się pomyliła i uważam, że powinno się takich za łeb wziaść i do ciężkich robót zaciągnąć. Patałachy, a za inteligencję się uważają. Pani Prezydentowa chociażby z racji, że jest kobietą powinna być obdarzona szacunkiem, a jeżeli już kobiet nie szanujecie, to jest to żona prezydenta Twojego kraju.
Zaraz tam wyszydzić... Pożartować po prostu czasem trzeba.
Cholera, ja już mam ciężką robotę. Pewnie za to pisanie na forum. Ale sobie nagrabiłem... ;)
Pan "prezydęt" ma taką siłę oddziaływania, że nawet Agawa pod jego wpływem zmieniła się w A-gafę; można promować, można wypromować - ale zapromować? ;)
a ja się pytam piotrkowskich harcerzy, dlaczego trzy morgi doprowadzone są do takiego stanu (ruina) i kto za to odpowiada?
Demokracja? A może anarchia demokratyczna? W historii ludzkości zdarzyło się, że i koń został senatorem. Czemu więc demokrację traktować jako dobro absolutne? Zwłaszcza, kiedy demokracja ogranicza się wyłącznie do aktu wyborczego? I nie myl świętego spokoju z szacunkiem dla czegokolwiek. A szacunek to ja mam - ale dla ludzi, nie zaś specjalnie dla kobiet, albo specjalnie dla urzędników i ich żon. Nawet dla urzędników najwyższego szczebla. Czy szef nie może być gamoniem?
A skąd wiesz jak wyglądają Trzy Morgi? Sam też pewnie się do tego przyczyniłeś. Może lepiej wspomóc swoim zaangazowaniem a nie się czepiać? Ciekawi mnie komu tak zależy na czepianiu się harcerzy? Taki sobie zaciekawiony ... bez ambicji na pomaganie ?
Za promowali Piotrków i kolejnym razem ....
ale nie Chojniaka i znowu wtopa na całego :D
żarty mi się trzymają :D:D:D
jestem z Wami całym serduchem i za Wami jak w ogień na koniec świata
CZUWAJ !!!! DUMA
Tutaj widać, że najbardziej do zdjęcia pozuje pewien pan, dzieciaki są średnio zainteresowane :)
Może nie każdy wie ale w Spale oprócz tych co "zapromowali" Piotrków byli także inni harcerze z Piotrkowa, którzy nie tylko promowali, ale głownie służyli pełniąc między innymi służbę porządkową i wykonując wiele innych pożytecznych czynności. Osobiście mam wielki szacun właśnie dla nich ;)Oby tak dalej kochani ;) Fotki cykać umie każdy, ale dać coś od siebie, to już nie każdy potrafi.
http://www.piotrkow.bai.pl/?aktualnosci=infobai_info_wiecej&id_nius=229954
http://www.piotrkow.bai.pl/?aktualnosci=infobai_info_wiecej&id_nius=229954
Nie ma w Piotrkowie tych i tamtych harcerzy. To są Ci sami harcerze bo ZHP jest jedno... więc o co chodzi? Czyżby zatem ktoś sam podkreślał fakt, że nie należy do tego samego ZHP?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!