Czemu wsiedli z pijanym? Bo zawsze jeździli i nic się nie stało, sam pewnie też jeździł i do tej pory nic się nie stało. Aż w końcu... Byłem na jednej podpiotrkowskiej wsi gdzie normalnym było jeżdżenie po pijaku, syn takich jednych miał już któreś tam auto, poprzednie porozbijał. Także na jazdę po pijanemu jest pozwolenie od najbliższych.
Kiedy się wreszcie nauczycie no kiedy pytam się ???? T.I.R. - to międzynarodowa konwencja a nie samochód !!!! Jak można takie coś wypisywać ?
A mnie go nie szkoda (stary kryminalista, za nic sobie miał przepisy prawa), szkoda tylko tych ludzi co przez niego zginęli.
Czy kierowca golfa był kelnerem w restauracji u Dunina w Piotrkowie?
Mieszkańcu.Gdy ktoś powie Ci tir to jaki obraz masz w pierwszej chwili przed oczami duże(chociaż niekoniecznie) auto czy konwencję?Tak się składa że ja takim jeżdżę i jak ktoś się spyta co robię i powiem że jeżdżę tirem to zapewniam Cię że nie myśli o konwencji.Tak się przyjęło i tego nie zmienisz.Co niedziela setki ludzi idzie na mszę do Bernardyn i każdy wie że nie chodzi o rasę psa.Powinno mówić się Bernardynów.Chyba czepiasz się:)
do mieszkaniec- ale zes zabysnal ,to jest przeciez w polsce potoczna nazwa
Zmarła kolejna ofiara sobotniego wypadku w Michałowie pod Zduńską Wolą. To 7-letnie dziecko, które przewieziono do szpitala Matki Polki w Łodzi. Tragiczny bilans wypadku wzrósł do 3 osób zabitych i 9 rannych. Prawdopodobny sprawca karambolu został aresztowany. Grozi mu 15 lat więzienia. Był pijany
a byli na odwiedzinach w areszcie w sieradzu jak byki na odwiedzinach to kierowca poszedł się napić . Nawet nie wiedzieli że koleś pił .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!