Od dawna wiadomo że karma wraca. Szkoda mi tego kierowcy Iveco. Przez takiego gościa stracić tyle zdrowia... Trzymam kciuki by powrót do zdrowia był jak najszybszy i jak najlżejszy.
Akurat przejeżdżałem tamtędy i zrobiłem nawet zdjęcie, które jest o wiele lepsze od tych zamieszczonych w serwisie:
A czy ktoś wie, co się stało z dzieckiem jadącym na tylnim siedzeniu? Ktoś je widział?
Kochani - wyrazy współczucia.....Brak słów.... komentarze zbędne!!! Dla kierowcy iveco powrotu do zdrowia.
Podobno kolega jechal 160km/h i do tego jeszcze pod wplywem alkocholu.Kierowcy z Iveco zycze szybkiego powrotu do zdrowia.Oby wszystko bylo w porzadku.Trzymamy kciuki.Szkoda tylko ze on i jego rodzina musi teraz tyle wycierpiec przez niedojrzalego debila.Cale szczescie ze juz nikogo nie skrzywdzi.
Edziu alkohol moze nie predzej dopalacze ,przeciez teraz to na czasie.
I bardzo podobny wypadek dzisiaj w Swiebodzinie tez z BMW ,tez zjechal na przeciwlegly pas,tylko trafil w osobowke i zabil matke z corka ,kierowca z BMW uciekl z miejsca wypadku ale juz go zlapali.Jakby tu byla osobowka byloby wiecej zabitych.Wsiadajac do samochodu -wlaczyc myslenie-nie jestesmy sami na drodze.Chcesz latac ,to kup sobie samolot albo skocz z wiezowca.
Tutaj też są lepsze fotki: http://strazacki.pl/akcje/tragiczny-wypadek-na-a1-2
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!