Może nie mógł się doczekać zmiany prezia stąd ten szał :)))
Oczywiście, że nie. Po pierwsze primo jestem trochę młodszy, a po drugie primo - absolutnie nie przeszkadzają mi przystanki autobusowe - bardziej np. parkujące na tych przystankach samochody albo porozstawiane w całym mieście plansze reklamowe Pobożnego. A stawianie tego na skrzyżowaniu (np. Al. gen. Sikorskiego - Kostromska) można chyba podciągnąć pod zagrożenie w ruchu drogowym (ograniczenie widoczności i rozpraszanie uwagi kierowców). Ciekawe, czy zapłacił za korzystanie z pasa drogowego?
zaraz zdemolował, wielkie co
a inny i to niestety też Piotrkowianin całe miasto zdemolował!
i to zaledwie 4 lata wystarczyły mu, że zrobić total demolkę!!
W naukach o przyrodzie jest to sklasyfikowane jako Demolka Doskonała [łac. Demolis Doskonalis].
i teraz zezuje z plakatu na cisnących się Alejami Cmentarnymi.
oto nadchodzi Jego Najjaśniejszy Majestat Słońce Trybunalskie Wandal I Pobożny, potomek szlachetnie urodzonego Chuligana III Wstydliwego .
a w której to drukarni taki plakat zrobili?
celowo czy jakaś podmianka zdjęć dla jaj ??
pan z plakatu to jest zdjęcie z matury !!
a jaką techniką prawdopodobnie szczery uśmiech został przyklejony? Komputerowo photoshopem czy tradycyjnie klamerkami do wieszania na balkonie bielizny ??
Raczej to :)))
Nie tylko tam.
Oto widok z ul. Dmowskiego przy "Piomie":
A kilka kroków dalej - na skwerku u zbiegu ul. Dmowskiego i Gałczyńskiego można ujrzeć taki oto widoczek:
Mimo moich telefonów i maili "strasz śmieszna" nie zajęła się tym tematem.
Okazuje się, że ten wandal nie oszczędził nawet drzew. Oto dzisiejszy widoczek z Al. gen. Sikorskiego przy Carrefourze:
Ale "można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków" i dlatego nie zagłosuję na tego kandydata!
Prezydent ma czuprynę na tych plakatach, jakby poganiany przez fotografika dwie minuty przed pozowaniem umył głowę w jakimś tanim szamponie. Oko fotografa nie dostrzegło? Przecież kandydat na prezia-bis nie ma na co dzień nacapierzonych włosów tak jakoś wysoko. Chyba, że specjalnie umył w jakimś szamponie, co to po jego zastosowaniu włosy "się zagęszczają". Optycznie tylko i tak też jakoś dziwnie na tym zdjęciu tu uczesanie wygląda.
Może wcale moja droga nie fotoszop, tylko kwas hialurynowy sobie kazał strzyknąć tu i tam albo po prostu botoksem się potraktował. Różne są zboczenia na tym świecie.
Uśmiech jest szczery aż do bólu, zawsze taki mu nalepiają w kablówce Miejskiej Telewizji.
Ja jeszcze bardzo sorki, ale to kto tam stoi pod tym pawilonem. Nie opowiadaj, to nie On!
Może brat blizniak? :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!