Dla kogo robić prezentacje Piotrcovii skoro nawet ich Klub Kibica odpuścił ?
Drodzy forumowicze, dajcie sobie spokój z ciągłymi komentarzami, że Piotrcovia to gorsza od piotrkowianina bo on robi prezentacje, czy też w ogóle porównywanie czegokolwiek i jakichkolwiek ruchów tych klubów. Piotrcovia jest osobnym klubem i robi to na co ma środki, a i tak ma lepsze wyniki sportowe niż piotrkowianin. Do tych trolli co ciągle opluwają zarząd, klub i zawodniczki Piotrcovi, przyjcie i odważnie w twarz to powiedzcie a jak uważacie, że jesteście lepsi to żaden problem wziąć się za zarządzanie tym Klubem. Ja osobiście, życzę chłopakom dobrej gry i sukcesów bo to fajni ludzie i nie ich wina że mają takich a nie innych przełożonych i że w Piotrkowie jest popieprzona polityka, która w sporcie chce namieszać, bo Beria i reszta ma ambicje jak Kaczyński, nikim nie byłem a teraz pokaże, że nikim nie jestem i nie będę, ale spieprze co się tylko da. Chłopaki dużo wygranych i przyjemności ze sportu.
Dla UM liczy się tylko Piotrkowianin. Sukcesy piłki ręcznej w Polsce i europejskim pucharze EHF to tylko Piotrcovia, która 30 raz bez przerwy zagra w elicie w nowym sezonie, do czego nigdy nie dorówna piotrkowskie męskie wydanie szczypiorniaka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!