Jakie byłoby miejsce w tabeli gdyby zredukować chociaż o połowę ilość frajersko przegranych meczów. Potencjał jest nawet w tym I ligowym składzie ale co z tego jak realizacja końcówek szwankuje. Co ten Markuszewski nabroił, że trzeba było go zwalniać za fantastyczny mecz z Wisłą i co się ostatnio dzieje z Makowiejewem , może jest nie w pełni zdrowy. Wydaje mi się że przydał by się nam taki trener jak Przybylski, aktualnie pracujący w Ostrowii a kiedyś doprowadził młodych: Daćkę i Pilitowskiego do kadry.
Pogratulować zwolnienia Markuszewskiego! Kto byl w Lubinie wszystko widział. Znów bałagan, chaos, nieprzemyślane decyzje- kolejny mecz oddany w końcówce z niezrozumiałych przyczyn. Brawo oby tak dalej!!!!!!!!!!!
Ta osoba co ciągle biadoli o zwolnieniu p. Markuszewskiego to albo on sam albo ktoś z jego rodziny. Przecież ten facet kompletnie psuł atmosferę w drużynie i na pewno nie jest jego zasługą zwycìęstwo nad Płockiem tylko wynikiem wielkiej ambicji naszych zawodników i początkowego zlekceważenia przez przeciwników. A zwycięstwa przyjdą niedługo jak doświadczeni zawodnicy okiełznają "zapędy" młodzieży a trener ustawi hierarchię celów dla drużyny. Najpierw gra zespołowa a potem "popisy" indywidualne i będzie ok.
w 51 minucie prowadzili +5 i przegrali -2. Ciekawe, bardzo ciekawe. Dziwne są takie porażki. Wyniki w tym sezonie to już sprawa drugorzędna, jestem ciekaw zmian personalnych w nowym sezonie.
Jeżeli ktoś kto podpisuje się nickiem "po studiach"(czyżby niespełnione marzenia) twierdzi,że p. Markuszewski to taki wspaniały trener to niech sobie przypomni jego osiągniècia w Głogowie i Wągrowcu. A wiem o tym od ludzi z Głogowa; gdzie też z ulgą pożegnali go zawodnicy. Podobnie chyba też było u nas. Wydaje mi się, że nawet niedoświadczony ale lubiany trener Zinczuk osiągnie z czasem znacznie więcej. Czyli panie "po studiach" więcej luzu, spokoju i wiary w nasz zespół. A stawianie po moim nicku znaków zapytania świadczy tylko o braku kultury. Bo Pan(ni) to niby kto taki. Ale żeby już więcej się "OSOBA" nie siliła na dalsze złośliwości to pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego.
Pilitowski i Daćko byli powoływa i do kadry B za trenera Jednoroga i do młodzieżówki bramkarz Procho, za trenera Przy ylskiego do kadry juniorów. tylko Maciek i Marek. Pozdrawiam
A ja wiem od ludzi z Kwidzyna że był dobry. I co mi teraz powiesz Mietek????
to nie jest nowość grać mogą z Polonią Piotrków nic więcej kelnerzy i tyle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!