metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
saba13 ~saba13 (Gość)14.04.2011 15:14

"~ikaj" napisał:
zbudował dom , kupił audi , spłodził syna , chyba posadził drzewo i ciężko pracuje na I piętrze UM.
A czy to zbrodnia spłodzić syna, kupić stare audi, pracować i po 15 latach małżeństwa zbudować dom ? Wydaje mi się, że bardzo wiele osób w Polsce może się tym poszczycić. Ja nie widzę w tym nic złego. Życzę Ci ~ikaj tego samego w tym samym czasie. Bez pracy nie ma kołaczy.

00

miko ~miko (Gość)14.04.2011 21:52

saba13- widzę że Twój pan prezes jest wręcz krystaliczny. POCZEKAMY ZOBACZYMY.....

00

Lopez ~Lopez (Gość)16.04.2011 21:10

miko: to też jest mój prezes,i jest krystaliczny! A co możesz mu zarzucić?

00

jaki ~jaki (Gość)16.04.2011 21:54

np. to że pieniądze podatników tego miasta wyłudza się różnymi ścieżkami na profesjonalny klub , którego budżet winien opierać się na kasie prywatnej . panowie /min. tzw. prezes/ w zaciszu gabinetów na Ipietrze UM kombinują jak przelać na klubowe konto kasę i zamydlić oczy pozostałym klubom.

00

były kibic ~były kibic (Gość)16.04.2011 22:06

"piotrcovia1951" napisał(a):
Może ktoś mi odpowie:Jakie sukcesy osiągnął prezes Zwierzchowski?

W Straży M.,czy w klubie?

00

Lopez ~Lopez (Gość)16.04.2011 22:47

jaki, a kto ci powiedział,że kuby powinny mieć budżety które powinny opierać się na prywatnej kasie? Co dotyczy tych jak piszesz " wyłudzeń" to se pojechałeś chłopie po bandzie.Ja nie wierzę ,że ktoś tam na piętrze coś tam kąbinują, przecierz nasz Poborzny jest taki uczciwy, taki "amerykanski"

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat