Życzę sobie utrzymania,bo w przypadku spadku z ekstraklasy piłka ręczna zniknie z Piotrkowa na dłuuuuuuuuuuuugi czas.Jakie sukcesy osiągnął prezes Zwierzchowski z zespołem Piotrkowianina i Focus Parku?
przecież jest modelowe szkolenie młodzieży , więc szybko wróci na salony piłkarskie
Kto nie zna prezesa Zwierzchowskiego i całej historii klubu to proszę niech nie komentuje, że prezes będzie grabarzem męskiej piłki ręcznej w Piotrkowie, bo to on prawie od podstaw stworzył ten klub (oczywiście nie sam), najpierw jako zawodnik (a także osoby, które razem z nim grały od najmłodszych lat), potem kierownik a obecnie prezes klubu. Gdyby nie on i jego pasja obawiam się, że dzisiaj klubu w ogóle by nie było, a na pewno nie byłoby tylu zwycięskich lat i takiego rozgłosu dla Piotrkowa. A jeśli chodzi o niepowodzenia klubu to bądźmy trochę wyrozumiali dla zawodników i ludzi, którzy chcą aby ten klub cały czas istniał. Pozdrawiam wszystkich kibiców.
Dzięki jego "pasji" tego klubu już niedługo niebędzie. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść. A z tworzeniem tego klubu niema nic wspólnego. saba13- nie masz pojęcia o historii tego klubu.
Klubu może już nie będzie, ale nie będzie to zasługa p. Zwierzchowskiego, a historię klubu trochę znam i dobrze pamiętam jak to wszystko zaczęło powstawać. Nie uważam też obecnego prezesa za najważniejszego, ale bardzo wiele sukcesów klubu jest jego zasługą, o czym się zapomina, gdy zaczyna się coś źle dziać. Wiem też, że nie będzie już takiej drugiej osoby, która tak ten klub poprowadzi. A jeśli się taka znajdzie to z góry życzę dużo samozaparcia, żeby pociągnąć ten wózek.
Może ktoś mi odpowie:Jakie sukcesy osiągnął prezes Zwierzchowski?
zbudował dom , kupił audi , spłodził syna , chyba posadził drzewo i ciężko pracuje na I piętrze UM.
Ma bardzo dużo sukcesów:Potrafił namówić do sponsorowania Fokus,porafił słodzić Pobożnego i Berię i klub miał kasę, walczył do ostatniej chwili o medal.Dziś już wszyscy o tym zapomnieli,a Pobożny i Beria go zdradzili i miliony złotych poszły się p.....ć . Dziś diadeł z nad morza chichocze ze śmiechu.
Jakie sukcesy sportowe osiągnął prezes Zwierzchowski?Nie pisz mi,że 5 i 6 miejsce za czasów Focus Park,to był sukces sportowy.Walczył do ostatniej chwili o medal?Kiedy i z kim?Focus Park odpadał z I rundy play-off za każdym razem.To jest walka do ostatniej chwili.Nie żartuj sobie.Focus Park ma taką strategię:buduje galerię handlową i przez ten czas sponsoruje drużynę z tego miasta.Wyłożył dużą kasę i co osiągnął?Kasa się jednak Zwierzchowskiemu zgadza,taki z niego gospodarz,że o swoją kieszeń potrafił dobrze zadbać.A sportowo-spadek i koniec piłki ręcznej męskiej.
A co to za wielki zawodnik był Zwierzchowski.Bez żadnych
umięjętności technicznych , tylko siła i gra faul.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!