Żal pupsko ściska, że ktoś młody wygrał co? "Przecież gówniarz nie umie jeździć"
140 kuponów to przynajmniej 7000zł. Niektórzy na taka kwotę muszą pracować 3-4 miesiące. Czyli FM tylko dla bogatych młodych ludzi, którzy w kilka tygodni w FM zrobią zakupy za kilka tysięcy złotych. Większość miasta nie ma po co tam chodzić.
a jak niby to ustawić? formuła jasna jak słońce - moim zdaniem się nie da - boli niektórych że chłopak miał szczęście
gościu miał po prostu mega szczęście! Może wygraną te 10 tyś wykorzystał teraz i miał pełno tych kuponów? Nie sądzę, aby to było zamierzone ;)
Szkoda, że wygrał ten sam p. Krzysztof co w ubiegłym roku....... Co Wy na to?
ludzie, a ja myślę, że po prostu zazdrościcie. Co za hejt. Znam babeczkę, która w tamtym roku wygrała 10 tys. chyba z 5 dni nie mogła uwierzyć w to co się stało. Czysty przypadek. Koleś miał szczęście i tyle.
działo się i to dużo znów zaatakowali EPIKILERY na piotrkowskich ulicach jak zwykle bmw lans itd ale tak jest co rok i co dzien z woza do samochodu
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale mam wrażenie że w ubiegłym roku główną nagrodę zgarnął ten sam gość..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!