To ci sukces tak patrząc na tych wszystkich gostków na mieście w niektórych furkach to co drugi to diler i myślę że Policja dobrze wie
Wielki sukces naprawdę ,pozazdrościć. W różnym kręgu się obracam i takich osób w Naszym mieście jest wiele , sam znam kilkadziesiąt . Co drugi znajomy pali marihuanę , coraz więcej znajomych zaczyna bawić się w cięższe substancje typu amf czy mefedron . Najlepsze jest to że na samym takim wyzwolenia co drugi małolat albo małolata po to sięga. I na innych osiedlach to samo . Ostatnio koleżanka która ma może z 16,17 lat pytała czy nie chce a jakbym chciał pomocy to żeby dzwonić . Masakra. Haha przejrzyjcie telefony tym wszystkim pseudo kibicom wielkim , co zawodników swojego klubu nie znają, ale gdzie po mefke zadzwonić to już tak. ???? Największy problem jest z osobami 14-18 co po to sięgają . Ale niestety ich wszystkich nie złapiecie . Pozdrawiam
Ja trzymam w pralce. Mam dzięki temu pewność, że nie zajrzy tam żona.
Dobrze że mojej lodówki nie sprawdzają co tam trzymam za towar..... :)
Zmyślny gostek, bo jak media wieszczą, w zimie mają być wyłączenia prądu i w związku z tym zapas żywności w lodówkach będzie zagrożony, a mefedron i susz roślinny przechowywany w lodówce raczej nie będzie zagrożony.
Musze uważać bo mnie też wsadzą - mam w domu wagę elektroniczną, plastikowe łyżeczki i kilka paczek torebek - tzw dilerek...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!