metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga11.08.2012 14:56

Bilbordy na przyczepce wrosły już w krajobraz Piotrkowa ba stały się elementem jego subkultury. Efekt jest taki że jednych śmieszą innych bulwersują.
Powiem tak pożytek z tych bilbordów jest dokładnie taki sam jak i z Piotrkowskiej Inicjatywy Obywatelskiej???
Tylko czy faktycznie piotrkowska???
No i czyja to inicjatywa obywateli czy prezydenta który przecież też jest obywatelem miasta???
Czy możemy nadal darzyć zaufaniem PiO po tym jak tak łatwo podała się po zebraniu ponad 1000 podpisów pod petycją w sprawie obniżenia opłat za wodę i ścieki???
Obserwując działania PiO dochodzę do wniosku że są oni niczym instalacja odgromowa służąca prezydentowi miasta do zbierania wszelkiego niezadowolenia jakie wywołują jego trudne a co za tym idzie kosztowne decyzje dla kieszeni mieszkańców Piotrkowa.
Trwało to trochę ale zaufałem PiO ba poświęciłem im swój czas biorąc udział w spotkaniach.
Prawie już PiOłem z zachwytu a tu taki kwiatek i to z kolcami otrzymałem.
Dziś czuję pewien niedosyt, rozgoryczenie....
Kolejny raz dałem się nabrać???
Drodzy wyborcy!
Chcemy waszego dobra.
.......
O ile takowe jeszcze wam pozostało???
Wiedźmin Wiedzienos czy Wodzinos
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

Tartu Tarturanga11.08.2012 15:43

"Frustrat" napisał(a):
Wieżowce na Zamenhofa

W lipcu facet z wieżowca koło Donalda potem z Belzackiej.
Straszne to, strach koło wiezowcy chodzić.

00

marcin.666 ~marcin.666 (Gość)11.08.2012 16:21

Rodzina Dzwonników..... jacy wspaniali społecznicy. Czemu mam wrażenie że próbują się tylko dostać do korytka. Wtedy wszystkie miejskie przetargi będzie wygrywać ich firma. Panu Dariuszowi podziekujmy za to co zrobił w Concordii. Wbrew pozorom moim zdaniem działa tylko we własnym interesie.

00

szczepan ~szczepan (Gość)11.08.2012 16:31

To jest jakaś groteska! Ja bym niczego nie płacił i czekał na sprawę w sądzie. UM sam sobie strzela w stopę. A jak stanę na godzinę, na chodniku z koszulką z INFORMACJĄ o zarobkach prezydenta to jestem tam na stałe i muszę dostać pozwolenie od plastyka i zarządcy terenu (sic!) to jest kpina a może nawet łamanie Konstytucji RP. Ja bym to zgłosił do Rzecznika Praw Obywatelskich. Masakra...

00

09-316 ~09-316 (Gość)11.08.2012 20:04

chojniak na prezydenta

00

taksepisze ~taksepisze (Gość)11.08.2012 20:12

Wstyd, wstyd Panie Prezydencie. Proszę zapamiętać takie przysłowie "kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada". Jeżeli szybko tworzy się prawo na własny użytek, zwykle samemu ma się przez nie kłopoty. Wysokie zarobki nie są wstydem Panie Prezydencie., za ciężką pracę należy się godziwe wynagrodzenie. Będą wybory, niech Pan Dzwonnik je wygra i wtedy nawet może zrzec się wynagrodzenia. jednak teraz Prezydentem jest "ktoś" inny i pobiera swoje wynagrodzenie. Normalni ludzie innym w portfel nie zaglądają. Jeśli ktoś uważa inaczej niech startuje w wyborach - jakie to takie proste.
Pozdrawiam obie zwaśnione strony.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.08.2012 20:57

A czy prezydent zapłacił za swoją reklamę sprzed niecałych 2 lat?
http://www.epiotrkow.pl/news/%E2%80%9CZabrales-moje-miejsce-zabierz-moje-kalectwo,5762

00

Gość ~Gość (Gość)11.08.2012 21:31

"taksepisze" napisał(a):
Normalni ludzie innym w portfel nie zaglądają.

Mylisz się !
W normalnym państwie każdy ma prawo wiedzieć ile kto zarabia by nie tworzyć podziałów, a tym bardziej podatnik ma prawo wiedzieć ile zarabia urzędnik państwowy - czyli mój i Twój pracownik.
Przykładów szukaj w krajach skandynawskich.

00

matka ~matka (Gość)12.08.2012 02:14

dobrze powiedziane

"taksepisze" napisał(a):

00

97-300 97-300ranga12.08.2012 08:56

Pewnym jest że umieszczając przyczepę z banerem reklamowym który ma za zadanie zdyskredytować pana Chojniaka w oczach społeczeństwa pan Dzwonnik złamał prawo i powinien ponieść tego konsekwencje.Prywatny spór z panem Chojniakiem pan Dzwonnik przeniósł w przestrzeń publiczną,jest to bardzo niesmaczne(przyczepka przed kościołami,itd.)Każdy z nas łamiąc prawo powinien mieć świadomość o nieuchronności kary,a niestety tak nie jest.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat