Gratulacje. Byłem dopiero na kilku meczach ale momentami jest naprawdę nieźle. Przydałoby się tylko utrzymywać niezły poziom przez większość czasu gry. No i widoczna "krótka ławka". Jeśli będzie awans to trzeba pilnie z tym coś zrobić.
fajnie super ,ale boję się przyszłego roku już tak fajnie nie będzie dół tabeli , a może spadek szkoda tych młodych chłopaków zastanawiam się czy nie lepiej grać w pierwszej i być najlepszym niż w ekstra wyśmiewanym na końcu ligi jak u dziewuch no cóż nie wiem co lepsze
Bardzo solidny mecz w naszym wykonaniu. Ewidentnie widać poprawę gry defensywnej-22 bramki na tle spadkowicza z superligi- czapki z głów.Szymon i filip znowu fantastyczne zawody- brawo chłopaki ale i caly zespol.Wygląda to z meczu na mecz co lepiej, widac ze ławka żyje i wie o co gra w tym sezonie. Myślę ze nic i nikt nas juz nie zatrzyma w powrocie do superligi. Trzymam kciuki. Pozdrawiam.
Dziewuchy, jak je niegrzecznie nazywasz nie są na końcu superligi a awansowały z 7miejsca do ósemki o czym mogą marzyć chłopaki w przyszłym sezonie,a to ci -kibicek chłopek.
Dobry mecz w wykonaniu naszej drużyny. Szkoda chwilowych przestojów podcza gry. Dobre zawody w wykonaniu Szymona, Filipa i bramkarzy. Lewe skrzydło daje bardzo dużą jakość. Pożarek w obronie jak skała i ta wkrętka na kontrze, szacun. Podziękowania dla wszystkich, którzy oddali swoje ciężko zarobione pieniądze na Laurę. Powodzenia dla rodziców dziecka i wytrwałości w walkce o jej zdrowie. A "życzliwemu" jak zawsze bujaj się.
No troche nie trafiłeś.Ciekawe za kogo teraz będziesz się podszywał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!