Najlepsze jest to,że co sezon są w tym klubie jakieś wałki.Normą są cięcia pensji,niewypłacanie pieniędzy,pozbywanie się zawodników mimo obowiązujących kontraktów.Nie można dograć sezonu do końca,rozliczyć się,podać sobie ręce i się rozejść.Teraz przyszli nowi zawodnicy,ciekawe jak długo zagrzeją miejsce w Piotrkowie.Czy trener Przybylski będzie kukiełką w rękach działaczy?Czy Piotrkowianin awansuje do ekstraklasy?Odpowiedzi już niedługo...
Tak czytam i uważam, że w Piotrkowie mamy świetnych fachowców i wspaniałych trenerów. Takie gadanie na forum to moja 8-letnia córka potrafi. Gdyby była kaska to by był zespół a jak jej nie ma to mamy to co mamy. Skończcie tą śmieszną debatę i poczekajcie do połowy sezonu i wtedy oceniajcie zespół. Jak przyglądałem się drużynie w zeszły sezonie i oglądałem kilku starszych panów, którzy pobiegali sobie po parkiecie i co niektórzy przeszli koło meczu to uważam, że może i dobrze się stało, że zespół spadł z ligi. Dajcie szansę tej drużynie bo trzeba się cieszyć z tego co na dziś mamy czyli pierwszą ligę. Pozdrawiam obserwator.
Panie Tomku rób Pan swoje i nie zwracaj Pan uwagi na małych zakompleksionych ludzików, którzy nic nie zrobili dla naszego miasta, a tylko krytykować potrafią ,Życzę powodzenia i wierze, że drużyna wróci do ekstraklasy.
Daj spokój temu klubowi panie prezesie, czy pan z tego dobrze żyje że się tak kurczowo trzymasz.Twój czas minął.
Kiedy będzie coś o dziewczynach z Piotrcovii?Kto przychodzi do tego klubu?
Pytanie :
- Ile dostaniecie KASY z Miasta ?????????
Ile Dostają inne kluby ?
Za dużo dostawaliście. Czyżby teraz wyszły efekty ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!