Co nas obchodzi los Wusztera,który przyszedł do Piotrkowa i zagrał 2 dobre mecze,gdy zespół już spadł z ligi?A co z resztą sezonu w jego wykonaniu?Robicie na siłę z Wusztera nie wiadomo jakiego zawodnika,a on obecnie w obronie jest słabiutki,nie nadąża na nogach,słabo gra blokiem.Żadna strata,że idzie do Olsztyna.Lepiej napiszcie kto odchodzi z Piotrkowa i dlaczego odchodzi?To byłoby o wiele ciekawsze i rzuciłoby trochę światła na postępowanie Zwierzchowskiego i spółki,wobec zawodników,którzy grali w Piotrkowianinie od wielu,wielu lat,a mam na myśli tu Płócienniczaka,Laskowskiego,Wolskiego i przede wszystkim Matulskiego.Podejrzewam,że wiele ciekawych rzeczy mieliby do opowiedzenia.
Kogo w swojej mieszance nazywasz doświadczonym zawodnikiem? Ja tę mieszankę nazwałbym raczej FOLWARKIEM ZWIERZĘCYM - czyli mieszanką betonowego zarządu z zawodnikami nieświadomymi tego co ich w tym sezonie czeka. Ciekawe kiedy trener przekona się w jakie gówno wdepnął???
Pożyjemy i zobaczymy,co osiągną.Zobaczymy,kiedy trener Przybylski zobaczy w jakie gówno wstąpił?Czy wielki zarząd będzie kierował decyzjami trenera,kto ma zagrać,na kogo znależć haka,by troszkę pieniążków przyciąć?I przede wszystkim,jak nowi się zaprezentują?Kto miał odejść odszedł,pożyjemy i zobaczymy.Licznik tyka...Następny do likwidacji zarząd.
do mumio: A ja jestem ciekawy czy beda sie wypowiadac tez zawodnicy wyrzuceni w tamtym sezonie bo slyszalem ze tam tez byly niezle jaja. Niektorzy odeszli nie wiadomo dlaczego a utrzymali lige i to na osmym miejscu. A niektorych wyrzucono nawet w sierpniu.Troche dziwne. Mam nadzieje ze cos sie dowiemy w koncu.W tym sezonie zaczyna byc bardzo podobnie.Pozdr.
Czy Prezes nie ma innego sposobu na życie niż trzymanie się
kurczowo tej funkcji!.W grze o awans nie ma nacisków -to po co jest Przybylski.Mowa o powrocie do ekstra to tylko ściema
Prezesa że nic się nie stało i jest dobrze a spadek to był wypadek przy pracy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!