~ja co ty piszesz, ja nie pracuję w magli tylko z własnej nie przymuszonej woli jako zatroskany kibic czytam niniejszy portal od jakiegoś czasu i nie spotkałem ani jednej wypowiedzi nawołującej do likwidacji Piotrcowii natomiast odwrotnych multum. Odnośnie historii, to kiedy powstała Concordia a już jej nie ma, początki męskiej piłki ręcznej to między innymi właśnie Concordia, jednoroczny pobyt w ekstraklasie i najgłośniejsze nazwisko z tego okresu to olimpijczyk - Pan Wachowicz, obecny na każdym prawie meczu, można się bezpośrednio od niego dowiedzieć więcej szczegółów historii piłki ręcznej w Piotrkowie, poza tym przypominam też jednoroczny pobyt Piotrcovii (męskiej) w ekstraklasie, nazwisko najgłośniejsze Lesław Dziuba - kadrowicz, kilkukrotny lider strzelców ekstraklasy w barwach Anilany czy Wiesław Gurdziołek grający pożniej w innych drużynach ekstraklasowych. Ale co to ma do meritum problemu. Jeżeli chodzi o radnych to od tego są by się ścierały poglądy ale żeby nie miał stanowiska rzekomy kibic ~JA i nie rozumiał, tego co napisałem jestem zdumiony. Nie wnikam w szczegóły, nie jestem "oko-ucho" jestem tylko wieloletnim kibicem, p o n o w n i e p o w t a r z a m: sens istnienia piłki ręcznej w Piotrkowie Tryb. to : dwa kluby ekstraklasowe Piotrcowia i Piotrkowianin, (należy rozważyć połączenie lub zawarcie porozumienia- ugody między nimi odnośnie strategii działania dla poprawy efektywności w kontekście aktualnej reformy ligi męskiej i przewidywanej żeńskiej), wspólny front działania dla niezbędnej przez wymagania ligi zawodowej rozbudowy przez miasto RELAX-u. Prawdziwy kibic ręcznej kocha j e d n a k o w o dziewczyny i chłopaków. ZGODA BUDUJE - NIEZGODA RUJNUJE. Jak tego ~ja nie pojmę to trudno jego problem nic na to nie poradzę. Kłaniam się z poszanowaniem.
Po co wcześnie mówiłeś ze nie rozumiesz co pisze, przecież to jest to samo ale już odnośnie kopania, nikogo nie kopałem w życiu a już szczególnie dziewczyny z Piotrcovii tyle było i jest uroczych, że można byłoby ich twarze wykorzystać do promocji klubu bo celebrytka Siwiec się już znudziła i nie potrafi grać w ręczną. Dyktować formę porozumienia klubów między sobą i miastem nikt za nich nie zrobi, my piszący na niniejszym blogu możemy tylko pokaząć jedność w temacie - dobro piłki ręcznej w m. Piotrkowie Tryb. i zaprzestanie bezpodstawnych, niezrozumiałych ataków na siebie i na gwaranta finansowego całego przedsięwzięcia (dopłata dla klubów, rozbudowa hali) Urzędu Miasta, mówiąc kolokwialnie to nawet pies nie szczeka na tego kto mu daje jeść. To wstyd że istnieją taki wpisy, kto to dzieli tak nas, kto puszcza w przysłowiowe "maliny" a przecież mamy własne rozumy. Przez lata wykupywałem dwa karnety na mecze,komu to przeszkadzało grozi mi kupowanie jednego bo nie potrafię tolerować ludzi którzy nie szanują zadowolenia drugiego z awansu, to jest karygodne zachowanie. Jest nadzieją, ale a nuż jakiś dżentelmen wpisze, że nie rozumie tych słów i co zrobisz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!