metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibiol ~kibiol (Gość)04.02.2018 13:16

więcej kasy więcej dawać dawać za rok bedzie przegrana już 15 nastoma ,ale wstyd teraz widać gdzie jest nasze miejsce I liga ,a jeszcze jak odejdzie 3 czołowych graczy to wydaje mi się ,że i kibiców będzie ubywać

84

kasa ~kasa (Gość)04.02.2018 14:13

zabrać dziewczynom, dać chłopakom ;) mało zarabiają

52

januszek ~januszek (Gość)04.02.2018 17:37

Wiadomo, że przeciwnikiem był jeden z najlepszych klubów Europy, ale na tle takiego przeciwnika, to trzeba wyjść i walczyć, starać się zrobić jedną , drugą i kolejną dobrą akcję. Ja odbieram to tak, że nie wszyscy chcieli walczyć i zostawić krew, pot i łzy na parkiecie ( każdy kto był na meczu, może sobie odpowiedzieć, kto walczył ). Jak tam Mietek i gość, kto tym razem zagrał bardzo dobrze w Piotrkowianinie? trzymajcie się ciepło"znafcy".

24

kibic2 ~kibic2 (Gość)04.02.2018 18:04

niektórzy tutaj komentujący pewnie nazywają się prawdziwymi kibicami i upatrują we wszystkim przyczyn wczorajszej porażki, ale pytanie dlaczego? przegrana z tej klasy zespołem o niczym nie świadczy, każdy inny zespół w Polsce mógł doznać takiej porażki. Nie rozumiem tego w żaden sposób. Po to są właśnie takie mecze, by nabierać bezcennego doświadczenia, a nie po to, aby upatrywać w tym naszego miejsca w szeregu i mówienia, że ta drużyna nie jest nic warta. Widać jak szybko się zapomina takie mecze jak z Azotami, Gwardią czy Kwidzynem, gdzie za każdym razem tylko brakowało trochę szczęścia bo woli walki nie można chłopakom odmówić. Wielkie ukłony w kierunku Romana Pożarka, który w każdym momencie meczu nie spuszcza głowy tylko próbuje odpowiednio zmotywować chłopaków. Dlatego nie mówcie, że nam należy się najwyżej pierwsza liga, bo chłopaki niejednokrotnie pokazali na co ich stać...

81

petra ~petra (Gość)04.02.2018 18:28

Ten klub to marketing, marketing, marketing i jeszcze raz marketing. Fotografia sportowa, gadżety, zdjęcia, profile w social mediach itp. Ale wyniki sportowe mówią jedno - nic z tego nie będzie. Jak tylko będzie można spaść, to się spadnie. A że teraz nie można, to się jeszcze gra w Superlidze. Jeszcze tylko jeden sezon i I liga panowie. Sorry za brutalną prawdę.

45

Kibic ~Kibic (Gość)04.02.2018 14:04

Może dotrze w końcu prawda sportowa o tym(medal) że nie będzie sportowego sukcesu w męskiej piłce ręcznej w Piotrkowie. Czas propagandy już dawno minął.Wynik wczorajszego meczu mówi wszystko na co stać ten zespół przy takim poparciu UM.Odwrócić proporcje finansowe ,to gwarancja sukcesu (medal) w Piotrcovii.

68

gość ~gość (Gość)04.02.2018 13:54

Organizacyjnie oraz marketingowo mecz na najwyższym poziomie...sportowo niestety trochę odstawalismy od mistrza polski. Myślę że duży wpływ na to miały kontuzje w naszym zespole brak Kozy,Paki,Szymona, Bartka Nastaja wpływa diametralnie na naszą grę w ofensywie. Z przymusu zagrali Marcin i Roman. Przy takich kłopotach kadrowych trudno nawiązać równorzędna walkę...Pograli młodzi, miejmy nadzieję że nauka nie pójdzie w las i zaprocentuje w przyszłym sezonie , bo postawa Rutka czy Urbanka w ostatnich tygodniach dobrze rokuje przyszłość temu klubowi... Pozdrawiam i życzę powodzenia w kolejnych meczach.

56

historyk ~historyk (Gość)04.02.2018 19:52

36:20, 37:21, 36:21, 37:24, 32:24, 39:25, 39:22, 41:22, 38:22, 38:20, 46:23, 43:21, 40:17 oto niektóre wyniki Vive z innymi drużynami niż Piotrkowianin i tylko z bieżącego roku, rzeczywiście nasza drużyna na tym tle nie zasługuje na granie w ekstraklasie bo zasługują tylko dwie.

21

gość ~gość (Gość)04.02.2018 20:36

Postawy Romana Pożarka w każdym meczu ligowym nawet nie trzeba komentować. Profesjonalista,walczak, w każdym meczu daje z siebie wszystko- ulubieniec piotrkowskich kibiców.

40

ale ja ja ~ale ja ja (Gość)04.02.2018 21:13

całe szczęście że pozostałe drużyny może bez Płocka są takie silne że o ho, ho ho a może i wiecej

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat