Też lubię sobie pofilozofować podczas długich posiedzeń, ale żaden minister mnie nie słucha. Co ja robię nie tak?
Żebyś wiedział, że pozostanie po pLandemii, i nie tylko pozostanie, ale ewoluuje w takim kierunku, o jakim się filozofom nie śniło. Wspomnisz moje słowa, bo ten test zdalnej edukacji to taka przygrywka do uczynienia z systemu edukacji narzędzia ogłupiania i tresury.
A ta legitymacja w telefonie to jest tak potrzebna jak Murzynowi samoopalacz.
Czegoś nie rozumiem bo wszędzie jest potrzebny staż pracy a Pan gdzie go ma. Może od razu na ministra
Drogi młodzieńcze, a właściwie drogi panie, nie wiem czy gratulować, czy współczuć współpracy z panem Czarnkiem, ale w każdym razie życzę wytrwałości.
1 rada dla niego: Niech doradzi Garnkowi, aby jak najmniej otwierał usta i tym samym przestał wydawać jakiekolwiek dźwięki z siebie.
Pani Profesor Szczepanik będzie dumna, pamiętam jak był moim kolegą z klasy... Szkoda tylko że nie umiał biegać, nigdy nie ćwiczył z nami na WF.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!