Pani Profesor Szczepanik będzie dumna, pamiętam jak był moim kolegą z klasy... Szkoda tylko że nie umiał biegać, nigdy nie ćwiczył z nami na WF.
1 rada dla niego: Niech doradzi Garnkowi, aby jak najmniej otwierał usta i tym samym przestał wydawać jakiekolwiek dźwięki z siebie.
Drogi młodzieńcze, a właściwie drogi panie, nie wiem czy gratulować, czy współczuć współpracy z panem Czarnkiem, ale w każdym razie życzę wytrwałości.
Czegoś nie rozumiem bo wszędzie jest potrzebny staż pracy a Pan gdzie go ma. Może od razu na ministra
Też lubię sobie pofilozofować podczas długich posiedzeń, ale żaden minister mnie nie słucha. Co ja robię nie tak?
Żebyś wiedział, że pozostanie po pLandemii, i nie tylko pozostanie, ale ewoluuje w takim kierunku, o jakim się filozofom nie śniło. Wspomnisz moje słowa, bo ten test zdalnej edukacji to taka przygrywka do uczynienia z systemu edukacji narzędzia ogłupiania i tresury.
A ta legitymacja w telefonie to jest tak potrzebna jak Murzynowi samoopalacz.
PiS tonie i już nawet przekupstwa pinsetplusami nie wystarcza , chłopcze wchodzisz do to tonącej lajby , powodzenia xd ***** ***
To wielki zaszczyt być doradcą człowieka ze średniowiecza.A bez kremu niech z domu nie wychodzi!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!