W ślad za tym winno być ustalenie dodatku opiekuńczego co najmniej w wysokości średniej pensji i zapewnienie wszystkich badań, rehabilitacji, leczenia za darmo! Niestety rodziny z niepełnosprawnymi dziećmi pozostawione są same sobie, matki rezygnują z pracy, do lekarza chodzą prywatnie. Jąką pom9c zapewnia Państwo?
pis i tk pozwolił mi podjąć ostateczną decyzję, moja noga już nigdy po postanie w żadnym kościele !
Kilkaset osób. Jak na wszystkie protesty do tej pory - Super! Dość marazmu.
Pogonic ta pisowska holote,a policja niech sie zajmie obrona prawa i obywateli a nie partii rzadzacej.
No niestety ktoś tą partię wybrał a teraz płacz i lament szkoda
sam głosowałem za pis ,ale to co teraz robi ,to totalna pomyłka oszukani górnicy ,rolnicy ,ludzie chorzy na covit i jeszcze kobiety ,,,,oni idą do samozagłady ,czy ktoś widzi w tym jakiś cel w działaniu i logikę ?
Ale wy jesteście śmieszni...nawet nie żałośni tyko śmieszni... dyskusja o światopoglądzie powinna być konstruktywna a obrońcy aborcji rzucają wyświechtane hasła i na tym się kończy. Konkret..ile dzieci urodziło się w zeszłym roku z gwałtów??? Proszę o szybką odpowidź!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!