Pierwsze słyszę, że ktoś miał problemy z głosowaniem. Ja i wszystkie osoby z którymi rozmawiałem zagłosowali bez problemu... Przestańcie wylewać tu swoje żale, że wam się nie udało, że przegraliście głosowanie!
Zagłosowali hahahah
Wys...li chyba, przecież to wszystko było ustawione :)
Wielka lipa !!!! Nawet nie dostałem linka do logowania - (po zarejestrowaniu) !!!!!!!
Żona ze swojego konta dostała link , ale nie mogła oddać głosu.!!!
Chyba chodziło o zebranie informacji o internautach !!!
A pełnomocnik prezydenta ds. Budżetu obywatelskiego głosował? Chyba nie, bo on nie z Piotrkowa hihi . Stąd takie zainteresowanie na poziomie 2 %
Po komentarzach widać ze niektórzy nie potrafią pogodzić sie z tym ze przygotowali kiepskie projekty
2113 oddanych głosów czyli ok. 2% uprawnionych do głosowania. Frekwencja pokazuje jak głęboko piotrkowianie mają BO.
"Sport" jak widać po wynikach głosowania ma szanse rozwijać się "prężnie" w piotrkowskich szkołach a więc wycofywanie "niezdrowej" żywności ze szkół nie ma sensu. Tak na marginesie. 2113 głosów oddanych na owe "zamierzenia obywatelskie" czy warte są kontynuacji w latach następnych. Nie oszukujmy się. Co ma być to się i tak "zbuduje" się bez podpowiedzi wyborców...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!