"Sport" jak widać po wynikach głosowania ma szanse rozwijać się "prężnie" w piotrkowskich szkołach a więc wycofywanie "niezdrowej" żywności ze szkół nie ma sensu. Tak na marginesie. 2113 głosów oddanych na owe "zamierzenia obywatelskie" czy warte są kontynuacji w latach następnych. Nie oszukujmy się. Co ma być to się i tak "zbuduje" się bez podpowiedzi wyborców...
2113 oddanych głosów czyli ok. 2% uprawnionych do głosowania. Frekwencja pokazuje jak głęboko piotrkowianie mają BO.
Po komentarzach widać ze niektórzy nie potrafią pogodzić sie z tym ze przygotowali kiepskie projekty
A pełnomocnik prezydenta ds. Budżetu obywatelskiego głosował? Chyba nie, bo on nie z Piotrkowa hihi . Stąd takie zainteresowanie na poziomie 2 %
Wielka lipa !!!! Nawet nie dostałem linka do logowania - (po zarejestrowaniu) !!!!!!!
Żona ze swojego konta dostała link , ale nie mogła oddać głosu.!!!
Chyba chodziło o zebranie informacji o internautach !!!
Zagłosowali hahahah
Wys...li chyba, przecież to wszystko było ustawione :)
Pierwsze słyszę, że ktoś miał problemy z głosowaniem. Ja i wszystkie osoby z którymi rozmawiałem zagłosowali bez problemu... Przestańcie wylewać tu swoje żale, że wam się nie udało, że przegraliście głosowanie!
Ja osobiście nie miałem żadnego problemu z zagłosowaniem. Wydaje mi się, że odrobina techniki i braku cierpliwości i państwo się gubią. Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!