Naprawdę nic nie rozumiecie, przecież to mógł być każdy, bez względu z której strony stoi. Więcej empatii
Stała się tragedia.Zamordowano człowieka. Tylko niestety to kto inny staje się męczennikiem. Pan Owsiak skrzywdzony milioner. Dobry aktor, a zwłaszcza polityk....Rezygnuje bo ma dość.
Bez przesady szkoda człowieka ile młodych dzieci odeszło i czy z was którzy zapalili znicz nie nie wiecie jaki ból jest jak matka straci dziecko przemyslcie a nie takie sceny
Zero poziomu,zero kultury,zero rozumu.
Pieprzenie o ep,epi,bo co,ktoś lepszy?gorszy?Trzeba być człowiekiem normalnym,życzliwym.Nie kłócić się o pierdoły..
To przykre, że umarł, ale trochę przesadzają z tym wszystkim. Nawet takiej akcji nie było z pięciorgiem dziewczyn, które tragicznie zginęły w Koszalinie. A ten Pan przecież był jak każdy inny i nie rozumiem tej całej żałoby narodowej, odwoływania studniówek, itp. Mam wrażenie, że wszystko to napędzają antypolskie media takie jak tefałen, żeby tylko zwrócić uwagę na lawicę, jaka to poszkodowana jest i oczernić PiS.
Czy ktokolwiek zapalił chociaż jeden znicz upamiętniając tragiczną śmierć pięciu nastolatek z Koszalina???
Liczba uczestników pokazuje mentalność większości mieszkańców Piotrkowa. Kościół biedronka hala we wtorki i czwartki i oczywiście stadion w niedzielę. I średnia wieku 50+.
Czytam Wasze komentarze i muszę powiedzieć, że od dawna wiedziałem, że Piotrków mentalnie, to małe miasteczko, teraz wiem, że to wieś zabita dechami. Gdzie Wasza empatia, gdzie Wasze poczucie wspólnoty? Myślicie tylko o sobie, a to co dla Ojczyzny ważne, to macie w czterech literach. Pierwszy raz od zamordowania prezydenta Narutowicza, a było to przed wojną, zamordowany został prezydent polskiego miasta,a dla Was szczucie i ujadanie jest najważniejsze. Kraj wspaniały, ale ludzie k.....y, powiedział marszałek Piłsudski o Polsce i Polakach, ile w tym prawdy dzisiaj, niestety.
Nie mozna kogos zmuszac na siłe zeby palił świaczki widocznie w naszym miescie tylko około 20 osob czuje taka potrzebe i trzeba to uszanowac
Myślałem,że poziom komentarzy na tym forum sięgnął dna.... myliłem się, odwiert idzie coraz głębiej !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!