metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pl ~pl (Gość)25.06.2015 08:43

a gdzie dzem na piersiah mauzonki pko

61

ares1 ~ares1 (Gość)25.06.2015 08:53

Co rok to gorzej i myślę że jet to robione celowo!!!

93

ihaa ~ihaa (Gość)25.06.2015 13:46

oo będzie moja ulubiona kapela SPOD DĘBU !! Jedziem tam ! :D

41

mediolańczyk ~mediolańczyk (Gość)25.06.2015 11:38

Co rok to co raz słabsi wykonawcy i mniej atrakcji...porównując Nas z innymi miastami czy wsiami wypadamy beznadziejnie. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za organizację koncertów u Nas i czy zdaję obie sprawę, że większość ludzi z Piotrkowa pojedzie na imprezy do innych miast w naszym regionie bo tu nie będzie na co popatrzeć.
Wstyd dla takiego miasta jak Piotrków

132

marek ~marek (Gość)25.06.2015 22:43

Jakie miasto taka impreza. Piotrków umiera. Jeszcze nie tak dawno inne miasta, wioski przyjeżdżały do Piotrkowa na fajne imprezy a teraz jest odwrotnie. Umieracie .

41

taki ja ~taki ja (Gość)26.06.2015 22:42

Nie dość że line up pierwszego dnia może pozostawiać wiele do życzenia to jeszcze kiedy zespoły starają się zrobić coś z tą małą i patologiczna publicznością nad nimi możemy podziwiać pokaz slajdów z kotletami

10

ooo ~ooo (Gość)28.06.2015 23:22

A dlaczego Kapela Spod Dębu wystąpiła w porze obiadowej? Chciałam zobaczyć i nie zdążyłam...;(

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat