No to Panie Prezydencie do roboty podnosimy podatki jest z kogo ściągnąć....
nie rozumie jestesmy praktycznie w czołowce w kraju gdzie najmniejsze sa pensie itd
Niskie pensje to efekt opodatkowania pracy!!! Rządzący traktują przedsiębiorców i osoby pracujące jako dojne krowy. Żyjemy w państwie socjalistycznym gdzie Ci, którym się chce pracują na tych, którym się nie chce.
Ludzie za dużo zarabiacie i dlatego wam źle. Dobrze, że chociaż stacje benzynowe dbają o nasze portfele i sprzedają nam paliwo droższe niż w większych miastach ((łódź pb 4.51 on 4.82) ceny z dzisiaj) u nas wiadomo 20-30 gr wiecej PS. przy tankowaniu do pełna to sie nawet opłaca do łodzi jechac :)
To co by było jakby szefowie nie płacili pod stołem reszty pensji ? Przecież to nie możliwe żeby stolarz z 15 letnim stażem, oficjalnie dostawał pensję 100zł wyższą od najniższej krajowej. To przecież nie mogło się wydarzyć
Jasne. Pracuję i zarabiam w Warszawie o raz tyle co w Piotrkowie. Rozliczałem się w Piotrkowie. Stwierdziłem , że niewiele z tego tytułu mam a jak widac zawyżam średnią. Od tego roku bedę rozliczał sie w Warszawie. Obniżę średnią a i kartę Warszawiaka z pewnymi przywilejami chętnie przytulę. I wcale nie nie będe płakał z tego powodu. Nie czuję abym musiał dawać na Medjaściemę i inne mało trafione pomysły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!