Niech ktoś doradzi p. Kacperkowi w sprawie zmiany spodni od garnituru, bo obecnie wygląda to tragicznie.
Czytał bo cytował słowa piosenki wy dzieci platformiane.a swoją drogą drag queen w odstawce bo cus nie widzę.
A my z mężem byliśmy i było pięknie poza tym że zimno. Śpiewanie hymnu wspólnie z innymi bezcenne
Będąc na uroczystości przewidziałem ten post mówiąc do siostry"Zobaczysz jak obsmarują to święto na ePiotrków"tak się stało. Chciałbym aby mieszkańcy naszego miasta przestali beznadziejnie komentować wszystko co się dzieje gdy pojawia się na uroczystościach prezydent naszego miasta. Jest to płytkie i nie moralne a zarazem nudne. Jeśli ktoś jest bohaterem niech mu powie to prosto w oczy. Znając życie nie pozwala wam na to strach przed zrobieniem z siebie durnia.
Byłam z rodziną u przyjaciół w Piotrkowie.W niedziele poszliśmy na uroczystości odzyskania Niepodległości. Miałam trochę obaw ale niepotrzebnie - było bezpiecznie, wokół Grobu przejrzyście, dobra widoczność tego co się tam działo. Wieczorna atmosfera, mnóstwo mieszkańców, na koniec pochód, koncert i sztuczne ognie - brawo za pomysł i organizację. Bardzo mi się podobało że władze miasta szły razem z mieszkańcami a nie oddzielnie - brawo Piotrków Ewa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!