Pis to szarańcza która zżera Polskę, a Ruina to była obietnica pis.
Nie Piotrkowianie, tylko KOD. Łączyć Kopernika z konstytucją to chyba nieporozumienie,inne przedziały czasowe.
Aaa... nic nowatorskiego. Ja pamiętam jak ładnych parę lat temu ktoś Kopernikowi na butach dorysował znaczki "Najki". Wyglądało to dość zabawnie aczkolwiek jakby nie patrzeć była to dewastacja.
Jak śmią atakować Kaczyńskiego - tylko on ratuje Polskę! Czy jakaś inna partia dała wam 500zł na dziecko? Nie. Tylko zabierali. I będę dziękować za tego Człowieka.
Chyba bardziej mi się podobał w gołębich odchodach, przynajmniej było to naturalne...
Mam gdzieś taką konstytucję i prawo, które pozwoliły na wyprzedaż majątku państwowego, by wypełnić kabzy byłym partyjniakom, ubekom i ich szwagrom. Mam gdzieś taką konstytucję i prawo, które pozwalały na zrzeczenia się praw do kamienic przez ludzi którzy nie żyją. Mam gdzieś taką konstytucję i prawo, które pozwala sędziom bezkarnie kraść.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!