uważam, że są też inne instytucje narażone, z uwagi na specyfikę pracy, szkoda że nam maseczek nie dano
Rozumiem, że pracownicy Urzędu otrzymali darmowo te maseczki ... jeżeli tak, to w jakiej ilości.
Zapraszam do mnie po maseczki. Wielokrotnego użytku (po wypraniu, wygotowaniu) 4 zł szt. Szyte w domu przez krawcową.
Tytuł sugeruje, że mieszkańcy Piotrkowa otrzymali maseczki. Prawda jest taka, że tylko wybrańcy. Czy inni mieszkańcy Piotrkowa, w podeszłym wieku, nie są godni takiego wsparcia?
Pretensje trzeba mieć do siebie. przecież to mieszkańcy Piotrkowa wybrali takiego Prezydenta i Radę Miasta.Teraz macie mediatekę, pijanego Przewodniczącego Rady Miasta.Chcecie maseczki kupcie sobie, bo włodarze mają w planie inne wydatki.
Maseczka staje się wyznacznikiem wolności. Mam, najlepiej darmową, maseczkę i dawaj w miasto... Mam nadzieję, że jeszcze długo nie odblokują galerii handlowych, bazarów itp., bo czeka nas pogrom na wzór włoskiego, tyle że w... maseczkach...
Nie dają maseczek - źle. Dają najbardziej potrzebującym - też źle. Ludzie ogarnijcie się! Nawet w czasie epidemii musicie siać nienawiścią. To po prostu podłe. Czy już nie można inaczej? Czy nie można powiedzieć - wspaniale, że dostali ci najbardziej narażeni na zakażenie, my jakoś poradzimy sobie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!