W Tomaszow bedzie obchofzi 190lat jak sie nie myle ale juz bylo zapowiedziane kto bedzie a bedzie urszula bracia sztolce ledy punk i jeszcze inni to sa zespoly gdzie mozna ladnie sie bawic piotrkow brac przyklad od nowego roku ze mozna zaprosil super zespoly z pierszych pulek a nie jakis trampkarzy
do szkoły posłać-zakaz strzelania w mieście dla debili
Widziałam w tego sylwestra jak jedna z pan z kolesiami trzymała szamoczącego sie haskiego przy butelkach po szpanie z których strzelano i paczkach wystrzeliwujących petard.Pies szamotał się jakby go zabijali.Ludzie pomyślcie czasem.Ta mało inteligentna panią proponuje włożyć głowa do silnika samolotu odrzutowego-poczuje co jej pies przeżył tej nocy.Pozdrawiam i życzę więcej pomyślunku w tym roku./zdarzenie miało miejsce na osiedlu 35 lecia za wieżowcem w noc sylwestrowa/
a to są efekty fajerwerków w miastach. Zanim kupisz , zastanów się ile ptaków zabijesz, a potem nie narzekaj w lato, że masz komary, meszki, kleszcze !!! http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25559393,cale-chodniki-uslane-martwymi-ptakami-oto-efekt-fajerwerkow.html?fbclid=IwAR3SBzHObDVDaXqyirw9UGBYZlSAC-YAFNr_UJ5TcPe7lfqJpw7bVoh56gE
Pewnie wszystkie psy, koty, kanarki i inne dostały zawału :-(
Niedługo trzeba będzie siedzieć w domu i po cichutku oglądać TV a najlepiej zlikwidować Nowy Rok i Sylwestra
Wymyslacie duzo zeby wszystkiego zabronic. Sam osobiście mam zwierzeta i wiem ze byly bezpieczne. Tylko ekologia itd. Ludzie zastanowcie sie. Palic drzewem nie wolno karpia nie wolno. A wy czym jezdzicie. Na pieszo i na rowery
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!