Obejrzałem wszystkie 32 zdjęcia, i Pani Małgorzaty Pingot tam nie znalazłem. Co się dzieje??? Nie było też Pani Elżbiety Radziszewskiej ani tych obrońców Konstytucji.
Kto to jest ten Drozdz czy to jakis kapelan pisowski?czy propagandziasz?
Jak ten Pan w tej koszuli hawajskiej ubrany na taką uroczystość nie ma szacunku dla Powstańców!!!!!!!wstyd i skandal dla tej delegacji.
Jak to mawia mój niedorozwinięty krewny były działacz PZPR oraz były Ormowiec: ,,Tylko PiS może zbawić Polskę tylko PiS może zbawić świat!".
Jak widzę ten ciemny lud w koszulkach z logo Gazety Pisowskiej to na mdłości mi się zbiera. Przy każdej okazji tego łacha wkładają. A powstańcy warszawscy akurat dojną zmianę mają w dużym poważaniu, czego wyraz wiele razy dawali.
Społeczeństwo nie chce czcić powstańców z wami!!! obrzydziliście nam wszystkie święta !!!! jesteście pisiory największą zarazą XXI wieku!
STOP pisowskiej propagandzie, podpinaniu się polityków pod wszystkie ważne święta. Zajelibyście się sprawami ważnymi dla Polaków, a nie wciskaniem kitu rodem z PZPR. Niszczycie Nasz kraj! Jak wam nie wstyd!
Cwaniak z miejskiej gazowni .. kto mówi żeb ys czcil cokolwiek z PiSem ? Zrób coś sam jeśli masz ochotę ale zrób .Myślę że tobie wszystkie święta odwołaliśmy (22lipca) i inne twoje ,,ważne,, daty i teraz bidulko tylko szczekasz na innych .Część i chwała Powstańcom warszawskim na pochybel ich oprawca .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!