Jaki to niby Piotrków jest przyjazny we wszystkich dziedzinach? Ja musiałem wyjechać z tego miasta za pracą!
A co to jest konstytucja i w czym mi Ona pomaga?Bo za....m jak woł a Ona mi jakos nie pomogła. Cwaniaczki krzycza konstytucja a ludzi na czarno zatrudniają albo najnizsza krajowa.
I komu ma służyć składanie tylu wiązanek? Wystarczyłaby jedna, symboliczna. Ale przecież każda partia, instytucja, szkoła musi się pokazać, że jest!?... Obłuda i marnotrawstwo... Jeszcze gorzej niż za komuny...
Czy któraś z delegacji kupiła wiązankę za swoje pieniążki? Pytanie retoryczne ...
W/g owej konstytucji władza należy do NARODU i teraz się pytam która partia startująca w wyborach zobowiązuje się do przestrzegania tego punktu? Jak na razie idą tam tylko po władzę i robią co chcą od 30 lat a naród myśli że wszystko jest ok... Jest tylko mała grupka takich którzy chcą coś zrobić ale są uciszani systematycznie i nic nie mogą.
Ludzie,straszne te Wasze komentarze,sami malkontenci na forum- cieszcie sie,że żyjecie w wolnej Polsce i możecie sobie świętować co chcecie,pod zaborami i za komuny nie było tak kolorowo,docencie to,co macie
Podejrzewam, że 99 proc. zgromadzonych to nawet nie wie, czym była ta 3-majowa Konstytucja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!